Sos go tan pad thai do dań z woka
Udostępnij na FacebookuOryginalny sos Pad Thai jest wytwarzany między innymi na bazie sosu rybnego oraz czerwonej papryczki Chili. Sos ten jest głównym składnikiem jednego z najbardziej popularnych dań kuchni tajskiej – potrawy Pad Thai. (Idealny z makaronem ryżowym 5mm link) To wspaniała kompozycja smażonego miękkiego makaronu ryżowego z krewetkami oraz słodko-pikantnym sosem z dodatkiem kiełków fasoli oraz orzeszków ziemnych. Idealnie łączy w sobie cztery główne tajskie smaki (słodki, ostry, kwaśny, słony). Nie tylko do dań azjatyckich. Bez konserwantów. Bez wzmacniaczy smaku. Bez sztucznych barwników. Dla wegetarian.
1 szt - 0,240 litr
Kod kreskowy: 8710605027310
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
woda, cukier, sos rybny (ekstrakt sardeli, cukier, sól), czerwona papryczka chilli, ocet ryżowy, skrobia kukurydziana, cebula, sos sojowy (woda, soja, pszenica, sól), sól, tamaryndowiec, czosnek, kwas spożywczy (kwas octowy), koncentrat soku z limonki.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce, nie dłużej niż 2 tygodnie.
Kraj
Kraj pochodzenia - Holandia
Adres zwrotny
Beagley Copperman Grzecznarowskiego 2 26-600 Radom
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 440 KJ /104Kcal |
tłuszcz | 0,1 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,0 g |
Węglowodany | 24 g |
w tym cukry | 20 g |
białko | 1,6 g |
sól | 4,3 g |