1 szt - 0,150 kg
Kod kreskowy: 5901126013743
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
papryka jalapeno 5% (papryka jalapeno, woda, regulator kwasowości - ocet winny, sól, stabilizator - chlorek wapnia)
masło
sole emulgujące (E339, E450, E452)
stabilizator E1422
regulatory kwasowości (E330, E331)
woda
sery 35%
sól
mleko w proszku odtłuszczone
barwnik karoteny
Marka
Lactima
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser topiony z papryką Jalapeño.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 4
Maks. temp. °C - 10
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: +4 °C do +10 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2-3 dni.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 113
Wysokość - 49
Głębokość - 88
Informacje o recyklingu
Opakowanie - Nadające się do recyklingu
Rodzaj opakowania
Typ - Opakowanie plastikowe
Adres producenta
LACTIMA Sp. z o.o.
ul. Kaszubska 6
14-300 Morąg
Adres zwrotny
LACTIMA Sp. z o.o.
ul. Kaszubska 6
14-300 Morąg
Kontakt
LACTIMA Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Kaszubska 6
14-300 Morąg
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
wartość energetyczna | 819 kJ / 197 kcal |
tłuszcz | 14 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 12 g |
węglowodany | 5,7 g |
w tym cukry | 3,9 g |
białko | 12 g |
sól | 2,0 g |