1 szt - 0,500 kg
Kod kreskowy: 5900397016590
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
cukier
marchew (3%)
sól
skrobia modyfikowana ziemniaczana
pomidory (109 g pomidorów użyto do wyprodukowania 100 g produktu)
przecier z czosnku
przyprawy i ekstrakty przypraw
cebula (5%)
zioła (w tym bazylia)
koncentrat czarnej marchwi
aromaty
przecier jabłkowy
olej rzepakowy
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać seler.
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Sos pomidorowy do makaronu. Pasteryzowany.
Marka
Łowicz
Cechy
pełen dojrzałych pomidorów
bez konserwantów i gumy guar
Polski Producent
Dodatkowe informacje
Będzie smakowałooo!
Z Łowicza świeżość,
Z Bolonii głębia.
Ten sos boloński
Polak uwielbia!
Przepisów szukaj na: uwielbiam.pl
Zalecenia dla alergików
Seler - Może zawierać
Przechowywanie
Chronić przed światłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 77
Wysokość - 169
Szerokość - 77
Rodzaj opakowania
Typ - Słoik
Adres producenta
Agros Nova FOOD Sp. z o.o. Sp. k.
ul. Ząbkowska 27,
03-736 Warszawa,
www.mojlowicz.pl
Adres zwrotny
Agros Nova FOOD Sp. z o.o. Sp. k.
ul. Ząbkowska 27,
03-736 Warszawa,
www.mojlowicz.pl
Kontakt
Agros Nova FOOD Sp. z o.o. Sp. k.
Adres kontaktowy
ul. Ząbkowska 27,
03-736 Warszawa
Dodatki
konserwanty - Nie zawiera
Przepisy
Przepis na spaghetti z mięsem mielonym
Potrzebujesz
Sos boloński Łowicz, ok. 400 g mięsa mielonego, 2 łyżki oleju, ok. 300 g makaronu spaghetti Lubella.
Przygotowanie
1. Mięso mielone podsmaż na 2 łyżkach oleju.
2. Dodaj sos i podgrzej ok. 3 minuty.
3. Podaj z makaronem spaghetti Lubella.
Opakowanie sosu użyte w przepisie wystarczy do przygotowania dania dla 3 osób.
Opakowanie handlowe
GTIN - 05900397733275
Opakowanie do rozdzielenia
GTIN - 05900397716599
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05901886009901
Adres internetowy
www.mojlowicz.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | W 100 g produktu: |
---|---|
Energia | 199 kJ / 47 kcal |
Tłuszcz | 0,9 g |
w tym kwasy nasycone | <0,1 g |
Węglowodany | 7,6 g |
w tym cukry | 6,5 g |
Białko | 1,2 g |
Sól | 0,7 g |