1 szt - 0,150 litr
Kod kreskowy: 5908235060774
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Woda,
selekcjonowane nasiona soi,
mąka pszenna,
sól,
syrop fruktozowy,
sorbinian potasu,
substancja konserwująca,
ekstrakt drożdżowy,
naturalny barwnik: karmel
Opis produktu
Sos sojowy do sushi i sashimi t podstawowy składnik kuchni japońskiej. Jest delikatniejszy w smaku niż wszystkie inne sosy sojowe azjatyckie, dzięki czemu znakomicie podkreśla smak sushi i nadaje wyrafinowanego aromatu. Może być, również stosowany do owoców morza, do ryb, mięsa i zup.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce
Adres producenta
UNIFOOD M.Laskowski, R.Jóźwiak s.c.
01-141 Warszawa
ul. Wolska 84/86
Adres zwrotny
UNIFOOD M.Laskowski, R.Jóźwiak s.c.
01-141 Warszawa
ul. Wolska 84/86
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | w 100 g |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 367 kJ / 87 kcal |
| Tłuszcz | 0 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
| Węglowodany | 8,6 g |
| w tym cukry | 2,7 g |
| białko | 5,8 g |
| sól | 5,6 g |
