Sos sakura sojowy tradycyjny bezglutenowy 1l
Udostępnij na FacebookuLekki sos sojowy wytwarzany ze sfermentowanej soi z dodatkiem kukurydzy, soli wody i etanolu. Dojrzewa krótko, dzięki czemu ma jaśniejszy kolor i lekki smak. Wersja z mniejszą zawartością soli. Nie zawiera glutenu. Sakura produkuje naturalnie warzony (przez co najmniej 6 miesięcy) i bezglutenowy sos sojowy, wykorzystując tylko ziarna soi wolne od GMO. Dziś sos sojowy Sakura jest liderem rynku w Brazylii i za granicą.
1 szt - 1,000 litr
Kod kreskowy: 7896007801268
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
woda,
soja,
kukurydza,
sól,
alkohol 3%.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Wstrząsnąć przed użyciem.
Kraj
Kraj pochodzenia - Brazylia
Adres producenta
BEAGLEY COPPERMAN S.C Radom ul. Grzecznarowskiego 2, 26 - 600 Radom
Adres zwrotny
BEAGLEY COPPERMAN S.C Radom ul. Grzecznarowskiego 2, 26 - 600 Radom
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | * 439 KJ /105Kcal |
tłuszcz | 0,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 17,8 g |
w tym cukry | 0 g |
białko | 7,8 g |
sól | 15,7 g |