1 szt - 0,150 kg
Kod kreskowy: 8801005198325
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Gochujang (syrop kukurydziany, woda, mąka pszenna, czerwona papryka w proszku (czerwona papryka w proszku, woda, sól, czosnek, cebula) pszenica, a-mąka pszenna, sól, alkohol poniżej 2%. ekstrakt drożdżowy w proszku (drożdże, sól, cukier, substancja zagęszczająca: E1400, regulator kwasowości: E330, wzmacniacz smaku E627, wzmacniacz smaku E631), soja, nasiona Koji aspergillus oryzae), woda, wysokofruktozowy syrop kukurydziany, syrop kukurydziany, cukier, fermentowany peptyd sojowy (soja, ekstrakt białka pszenicy, woda sól, ekstrakt z fermentowanej soi, alkohol poniżej 2%, ekstrakt drożdżowy), mieszanka przypraw (czerwona papryka w proszku, woda, sól,czosnek, cebula) sos sojowy (woda, odtłuszczona soja, wysokofruktozowy syrop kukurydziany, sól, alkohol poniżej 2%, pszenica, drożdże w proszku, substancja konserwująca E211, substancja słodząca: E955), ketchup pomidorowy (woda, pasta pomidorowa, syrop kukurydziany o wysokiej zawartości fruktozy, ocet, sól, cukier, substancja zagęszczająca E1401, przyprawy (gałka muszkatołowa, proszek cebulowy)), czosnek, przecier jabłkowy (jabłko, przeciwutleniacz E300, regulator kwasowości E296), ekstrakt pszenicy (gluten pszenny), sól, ekstrakt z cebuli (woda, cebula, syrop kukurydziany, substancja zagęszczająca E1400, sól, przeciwutleniacz E270, emulgator: E414, olej cebulowy), oleożywica paprykowa.
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Ostrzeżenie alergiczne. Dla alergenów sprawdź składniki wytłuszczone.
Kraj
Kraj pochodzenia - Korea Południowa
Adres producenta
Importer i dystrybutor: Unifood M.Laskowski,R.Jóżwiak s.c ul.Wolska 84/86 01-141 Warszawa
Adres zwrotny
Importer i dystrybutor: Unifood M.Laskowski,R.Jóżwiak s.c
ul.Wolska 84/86 01-141 Warszawa
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 199 kcal/ 845 kJ |
Tłuszcz | 0,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 46,2 g |
w tym cukry | 28,8 g |
Błonnik | 1 g |
Białko | 1,9 g |
Sól | 4,2 g |