1 szt - 0,227 kg
Kod kreskowy: 8850344060244
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Papryka chilli ,
woda
regulator kwasowości: kwas octowy ,
substancja konserwująca:benzoesan sodu
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce
Przygotowanie i stosowanie
Sambal-indonezyjski sos chilli,podawany do wielu potraw jako danie uzupełniające.Jest gęstszy niż meksykańska salsa.
Adres producenta
UNIFOOD M.Laskowski, R.Jóźwiak s.c.
01-141 Warszawa
ul. Wolska 84/86
Adres zwrotny
UNIFOOD M.Laskowski, R.Jóźwiak s.c.
01-141 Warszawa
ul. Wolska 84/86
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 159 kJ / 38 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 7,4 g |
w tym cukry | 0 g |
białko | 0 g |
sól | 1,5 g |