Spar biszkopty w czekoladzie bez dodatku cukrów

Udostępnij na Facebooku

Spar biszkopty w czekoladzie bez dodatku cukrów. Produkt bezglutenowy. Zawiera substancję słodzącą.

Spar biszkopty w czekoladzie bez dodatku cukrów
  • Spar biszkopty w czekoladzie bez dodatku cukrów
Produkt chwilowo niedostępny

1 szt - 0,080 kg

Kod kreskowy: 5901866003899

Dodatkowe informacje
Moje tagi: Dodaj tag

Producent

Składniki

52 % czekolada bez dodatku cukrów [miazga kakaowa,
substancja słodząca: maltitol,tłuszcz kakaowy,emulgator: lecytyny (z soi),aromat],
jaja,
skrobia kukurydziana,
substancja słodząca: maltitol, skrobia pszenna bezglutenowa,
proszek do pieczenia bezglutenowy (regulator kwasowości: difosforany;
substancja spulchniająca: węglany sodu;
skrobia ziemniaczana,
skrobia kukurydziana),emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych.
Czekolada- masa kakaowa minimum 54%,

Marka

Spar

Dodatkowe informacje

Opinie i uwagi na temat produktu proszę kierować na adres: naszeprodukty@spar.pl.

Informacje dla alergików: pozostały tekst

Produkt może zawierać: mleko, orzechy, orzeszki ziemne, sezam.

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Kraj

Kraj pochodzenia - Polska

Adres producenta

Wasz Sklep SPAR Sp. z o.o.,
ul. Druskienicka 12,
60-476 Poznań

Adres zwrotny

Wasz Sklep SPAR Sp. z o.o.,
ul. Druskienicka 12,
60-476 Poznań

Wartości odżywcze

Wartości odżywcze100 g
Wartość energetyczna1679 kJ / 404 kcal
Tłuszcz21 g
w tym kwasy tłuszczowe12 g
Węglowodany60 g
w tym cukry0 g
Białko6,2 g
Sól0,24 g
Supermarket internetowy Piotr i Paweł

Supermarket internetowy Piotr i Paweł

Wygodne zakupy online

Supermarket internetowy Piotr i Paweł to miejsce na udane zakupy w Internecie. Jesteśmy już w całej Polsce. Nasz internetowy sklep spożywczy to przyjemność z e-zakupów. W naszej ofercie: Pieczywo, Warzywa i Owoce, Nabiał, Sery, Wędliny i Mięso, Ryby, Mrożonki, Kawy i Herbaty, Przetwory i Przyprawy, Słodycze, Napoje. Piotr i Paweł – Zakupy przez Internet. Życzymy udanych zakupów. Supermarket online - Zapraszamy.