Spar filety śledziowe w sosie śmietanowym
Udostępnij na FacebookuSpar filety śledziowe w sosie śmietanowym
1 szt - 0,250 kg
Kod kreskowy: 5902353031906
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
51% sos śmietanowy [olej roślinny rzepakowy, woda,17% śmietanka, cukier, żółtko jaja w proszku, ocet spirytusowy, sos jogurtowy (jogurt, skrobia modyfikowana, stabilizator : pektyny),
sól, regulatory kwasowości : kwas mlekowy, kwas cytrynowy, kwas jabłkowy; substancje zagęszczające : guma guar, guma ksantanowa; substancje konserwujące : sorbinian potasu, benzoesan sodu, aromat gorczycy],
36% marynowane filety ze śledzia atlantyckiego bez skóry
(Ryba - filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus), złowione w morzu, obszar połowu : Północno-Wschodni Atlantyk (FAO 27), podobszar połowu : Morze Norweskie, Morze Północne, Skagerrak i Kattegat, kategoria narzędzia połowowego : włoki, sieci okrążające i podrywki;
woda,
cukier,
sól,
regulator kwasowości : kwas octowy],
cebula marynowana (cebula, woda, sól, regulatory kwasowości : kwas octowy, kwas jabłkowy, kwas winowy; przeciwutleniacze : kwas askrobinowy, kwas cytrynowy),
ogórek konserwowy (ogórek, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, ekstrakt kopru),
jabłko konserwowe (jabłko, woda, cukier, przeciwutleniacze : kwas cytrynowy, kwas askorbinowy)
Marka
Spar
Dodatkowe informacje
Opinie i uwagi na temat produktu proszę kierować na adres: naszeprodukty@spar.pl
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Produkt może zawierać skorupiaki, seler, soję i gluten (z pszenicy i owsa)
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 2°C do 7°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
Adres producenta
Wyprodukowano dla:
Wasz Sklep Spar Sp. z o.o.,
ul. Druskienicka 12,
60-476 Poznań
Adres zwrotny
Wasz Sklep SPAR Sp z o. o., ul. Druskienicka 12, 60-476 Poznań
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1310 kJ / 317 kcal |
Tłuszcz | 30 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,7 g |
Węglowodany | 6,4 g |
w tym cukry | 6,0 g |
białko | 4,9 g |
sól | 1,5 g |