St. Dalfour Owocowa Rapsodia Produkt owocowy wiśnia 284 g
Udostępnij na FacebookuTradycyjna francuska receptura Produkt bezglutenowy Bez syropu glukozowego Bez GMO Bez barwników Bez aromatów Bez substancji konserwujących Tylko naturalne składniki
1 szt - 0,284 kg
Kod kreskowy: 5014271310428
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
substancja żelująca: pektyny
zagęszczony sok daktylowy
zagęszczony sok winogronowy
wiśnie 51 % (pochodzenie: UE oraz spoza UE)
sok cytrynowy
Sporządzono z 51 g owoców na 100 g produktu
Marka
St. Dalfour
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Produkt owocowy z wiśni słodzony zagęszczonymi sokami owocowymi.
Cechy
100 % z owoców
słodzona zagęszczonymi sokami owocowymi
Opis produktu
Tradycyjna francuska receptura
Produkt bezglutenowy
Bez syropu glukozowego
Bez GMO
Bez barwników
Bez aromatów
Bez substancji konserwujących
Tylko naturalne składniki
Zalecenia dla alergików
Zboża zawierające gluten - Nie zawiera
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed: data na wieczku. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 miesięcy.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 58
Głębokość - 58
Wysokość - 154
Rodzaj opakowania
Typ - Słoik
Adres producenta
ST DALFOUR SAS
Chemin de Cazeaux
47200 Marmande
Francja
www.stdalfour.com
Adres zwrotny
North Coast S.A.,
ul. 3 Maja 8,
05-800 Pruszków
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa
MOŻE ZAWIERAĆ PESTKI LUB ICH FRAGMENTY.
Kontakt
North Coast S.A.
Adres kontaktowy
ul. 3 Maja 8,
05-800 Pruszków
Informacje dot. stylu życia
Bezglutenowy
Dodatki
Flavours - Nie zawiera
Syrop glukozowy lub glukozowo-fruktozowy - Nie zawiera
Colours - Nie zawiera
Składniki modyfikowane genetycznie - Nie zawiera
konserwanty - Nie zawiera
Kraj
Country of Origin - France
Adres dystrybutora
North Coast S.A.,
ul. 3 Maja 8,
05-800 Pruszków
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: |
---|---|
Wartość energetyczna | 905 kJ |
Wartość energetyczna | 213 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 52 g |
w tym cukry | 47 g |
Błonnik | 1,6 g |
Białko | 0,5 g |
Sól | 0,03 g |