1 szt  - 0,100 kg
                            
                            
                                                        
                            Kod kreskowy: 5906730609481                        
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
przyprawy
aromaty
ekstrakty przypraw
sól
łosoś atlantycki (Salmo salar) 40 %
koncentrat pomidorowy
warzywa suszone
olej roślinny rzepakowy
skrobia grochowa
ryż
błonniki roślinne
woda
sacharoza
Marka
Suempol
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Paprykarz z łososia.
Cechy
bez dodatku konserwantów
źródło białka
wysoka zawartość kwasów tłuszczowych Ω3
Pozostałe informacje
Produkt pakowano w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Ryba - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - -2
Maks. temp. °C - 4
Przygotowanie i stosowanie
Produkt gotowy do spożycia.
Przechowywanie
Należy spożyć do / Numer partii: patrz nadruk z boku opakowania. Przechowywać w temperaturze od -2°C do +4°C. 
Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 29
Wysokość - 98
Szerokość - 100
Rodzaj opakowania
Typ - Okładka
Adres producenta
Suempol Sp. z o.o.,
ul. Białostocka 69A,
17-100 Bielsk Podlaski
Adres zwrotny
Suempol Sp. z o.o.,
ul. Białostocka 69A,
17-100 Bielsk Podlaski
Kontakt
Suempol Sp. z o.o.
Oświadczenia żywieniowe
źródło białka
wysoka zawartość kwasów tłuszczowych Ω3
Adres kontaktowy
ul. Białostocka 69A,
17-100 Bielsk Podlaski
Dodatki
Smaki / Aromaty - Zawiera
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Pakowane w atmosferze ochronnej
Gotowe do spożycia
Łacińska nazwa ryby
Salmo salar
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | w 100 g | 
|---|---|
| Wartość energetyczna | 838 kJ/201 kcal | 
| Tłuszcz | 10 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,5 g | 
| Węglowodany | 17 g | 
| w tym cukry | 6,6 g | 
| Białko | 7,1 g | 
| Sól | 1,8 g | 
| Zawartość kwasów tłuszczowych Omega 3 wynosi 1,22 g w 100 g produktu. | |
| Produkt w 100 gramach zawiera 250 mg DHA oraz 190 mg EPA. | 
