1 szt
Kod kreskowy: 5908258356465
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Sum wędzony,
marchew,
cebula,
mąka pszenna,
ocet spirytusowy,
sól,
cukier,
ziele angielskie,
liść laurowy.
Marka
FHU GOSCINIEC
Dodatkowe informacje
Wędzenie, solenie i marynowanie ryb jest najstarszym i najbardziej znanym sposobem przetwarzania i przechowywania ryb w Krainie Wielkich Jezior Mazurskich - miejsca, gdzie przenika się wiele kultur i kulinarnych zwyczajów :
To tu przez wieki tworzyła się Tradycja Kuchni Rybnej bogata w smaki, dzięki zachowaniu starych receptur regionalnych. Wszystkie te pyszności goszczące dotychczas na mazurskich stołach są teraz bliżej nas.
Smacznego!
Opis produktu
Sum wędzony w naturalnej galarecie.
Ryba tradycyjnie wędzona. Produkt pasteryzowany.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 0 °C do +8°C.
Adres producenta
PRZETWÓRSTWO I WĘDZENIE RYB Małgorzata Dzierżyńska,
Sędki 4 B,
19 - 300 Ełk,
tel. 87 621 11 60
Adres zwrotny
PRZETWÓRSTWO I WĘDZENIE RYB Małgorzata Dzierżyńska,
Sędki 4 B,
19 - 300 Ełk,
tel. 87 621 11 60