1 szt - 0,250 kg
Kod kreskowy: 5900335022478
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Obszar 1 lub 2 wskazano na wieczku
cukier
sól
olej rzepakowy
ocet spirytusowy
regulator kwasowości: kwas octowy
filety śledziowe marynowane ze skórą 60%*
przeciwutleniacz: kwas cytrynowy, askorbinowy
oliwa z oliwek 2%
cebula marynowana 30%
*Obszar połowu: 1) Śledź atlantycki (Clupea harengus) Złowione w Północno-wschodni Atlantyk (FAO 27) w Morzu Północnym lub Norweskim 2) Śledź bałtycki (Clupea harengus membras) Złowione: Morze Bałtyckie (FAO 27. IIId). Narzędzie połowowe: włoki
Marka
SuperFish
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Zawijane filety śledziowe marynowane z cebulą i oliwą z oliwek
Cechy
zawijane z fileta
bez substancji konserwujących
bez substancji słodzących
wolne od GMO
źródło kwasów Omega-3
gotowe do podania
bez konserwantów
Pozostałe informacje
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Ryba - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 8
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 101
Głębokość - 37
Wysokość - 161
Rodzaj opakowania
Typ - Papier / plastik
Adres producenta
Wyprodukowano dla:
SuperFish S.A.
Kukinia 43
78-111 Ustronie Morskie
przez:
Symbol zakładu produkcyjnego (A lub B) wskazany w numerze partii
Adres zwrotny
SuperFish S.A.
Kukinia 43
78-111 Ustronie Morskie
Kontakt
SuperFish S.A.
Oświadczenia żywieniowe
Źródło kwasów Omega-3
Adres kontaktowy
Kukinia 43
78-111 Ustronie Morskie
Dodatki
konserwanty - Nie zawiera
Sztuczne konserwanty - Nie zawiera
Substancje słodzące - Nie zawiera
Łacińska nazwa ryby
Clupea harengus, Clupea harengus membras
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu | %RWS** w 100 g produktu |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 927 kJ/224 kcal | 11% |
Tłuszcz, w tym: | 19 g | 27% |
kwasy tłuszczowe nasycone | 2,4 g | 12% |
Węglowodany, w tym: | 3,2 g | 1% |
cukry | 3,0 g | 3% |
Białko | 10 g | 20% |
Sól | 2,2 g | 37% |
Kwasy tłuszczowe Omega-3: | 1,9 g | |
suma EPA i DHA powyżej | 40 mg | |
%RWS = Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). |