1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 5900335025783
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
*Złowione w morzu. Obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk (FAO27), podobszar: północna część Morza Północnego (IVa) (1) / Morze Norweskie (lla) (2) / Wody Islandii i Wysp Owczych (V) (3). Narzędzie połowowe: włoki (A) / okrężnice (B). Podobszar i kategorię narzędzia połowowego wskazano na folii górnej opakowania
olej rzepakowy 19 %
aromat
krojone, marynowane filety ze śledzia atlantyckiego* (Clupea harengus) bez skóry 55 % (filety ze śledzia, ocet spirytusowy, cukier, sól)
przyprawa jalapeno 0,5 % [papryka suszona (w tym papryka jalapeno 75 %), kolendra, olej rzepakowy]
cebula marynowana (cebula, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas octowy; przeciwutleniacz: kwas cytrynowy)
Marka
SuperFish
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Krojone marynowane filety ze śledzia bez skóry z przyprawą jalapeno w oleju.
Cechy
lekko pikantne
źródło kwasów tłuszczowych omega-3
bez substancji konserwujących
Polski Producent
Pozostałe informacje
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
Dodatkowe informacje
Facebook: facebook.com/SuperFishpl
Instagram: instagram.com/SuperFish.pl
Zalecenia dla alergików
Ryba - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 8
Przygotowanie i stosowanie
Produkt gotowy do spożycia.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 107
Szerokość - 144
Wysokość - 34
Rodzaj opakowania
Typ - Nieokreślone opakowanie
Adres producenta
Koral S.A.
ul. Za Dworcem 13,
83-110 Tczew
Zakład Produkcyjny w Kukini,
Kukinia 43,
78-111 Ustronie Morskie,
Polska
Adres zwrotny
Koral S.A.
ul. Za Dworcem 13,
83-110 Tczew
Kontakt
Koral S.A.
Adres kontaktowy
ul. Za Dworcem 13,
83-110 Tczew
Oświadczenia żywieniowe
źródło kwasów tłuszczowych omega-3
Dodatki
konserwanty - Nie zawiera
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Gotowe do spożycia
Recykling - pozostały tekst
Segreguję - papier, metale i plastik
Pochodzenie
Metoda połowu ryb - Narzędzie połowowe: włoki (A) / okrężnice (B). Podobszar i kategorię narzędzia połowowego wskazano na folii górnej opakowania.
Obszar połowu ryb - Złowione w morzu. Obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk (FAO27), podobszar: północna część Morza Północnego (IVa) (1) / Morze Norweskie (lla) (2) / Wody Islandii i Wysp Owczych (V) (3).
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 1258 kJ / 304 kcal |
Tłuszcz | 26 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,2 g |
Węglowodany | 7,9 g |
w tym cukry | 7,8 g |
Białko | 9,5 g |
Sól | 1,7 g |
Kwasy tłuszczowe Omega-3 w 100 g produktu: | 2,9 g |