1 szt - 0,550 kg
Kod kreskowy: 5900335025837
Dodatkowe informacje
Producent
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać: gluten, jaja, soja, mleko (łącznie z laktozą), seler.
Składniki
marynowane filety bez skóry ze śledzia atlantyckiego 50 % (Clupea harengus)*
cebula marynowana 25 %
woda
przyprawy (zawierają gorczycę)
regulator kwasowości: kwas octowy
ocet spirytusowy
przeciwutleniacz kwas cytrynowy
cukier
*Złowione w morzu. Obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk (FAO27), podobszar, północna część Morza Północnego (Va) (1)/Morze Norweskie (lla) (2) / Wody Islandii i Wysp Owczych (V) (3). Narzędzie połowowe: włoki (A)/okrężnice (B) Podobszar i kategorię narzędzia połowowego wskazano na wieczku opakowania
olej rzepakowy
Marka
SuperFish
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Filety śledziowe marynowane z cebulką.
Cechy
źródło kwasów tłuszczowych Omega-3
bez substancji konserwujących
bez substancji słodzących
Polski Producent
Zalecenia dla alergików
Jaja - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Gorczyca - Zawiera
Ryba - Zawiera
Soja - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 8
Przygotowanie i stosowanie
Produkt gotowy do spożycia.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 88
Szerokość - 88
Wysokość - 138
Rodzaj opakowania
Typ - Słoik
Adres producenta
Koral S.A.
ul. Za Dworcem 13,
83-110 Tczew;
Zakład Produkcyjny w Kukini,
Kukinia 43,
78-111 Ustronie Morskie,
Polska
Adres zwrotny
Koral S.A.
ul. Za Dworcem 13,
83-110 Tczew
Kontakt
Koral S.A.
Adres kontaktowy
ul. Za Dworcem 13,
83-110 Tczew
Dodatki
Substancje słodzące - Nie zawiera
konserwanty - Nie zawiera
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Gotowe do spożycia
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Złowione w morzu. Obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk (FAO27), podobszar, północna część Morza Północnego (Va) (1)/Morze Norweskie (lla) (2) / Wody Islandii i Wysp Owczych (V) (3). Narzędzie połowowe: włoki (A)/okrężnice (B) Podobszar i kategorię narzędzia połowowego wskazano na wieczku opakowania.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 869 kJ / 209 kcal |
Tłuszcz, w tym: | 17 g |
kwasy tłuszczowe nasycone | 2,0 g |
Węglowodany, w tym: | 6,0 g |
cukry | 5,9 g |
Białko | 8,1 g |
Sól | 1,9 g |
Kwasy tłuszczowe Omega-3 w 100 g produktu: 1,9 g, w tym suma kwasów tłuszczowych EPA i DHA powyżej 40 mg. |