suszone chipsy z buraka BIO 15g Crispy Natural
Udostępnij na FacebookuB jak BURAK BIO! Suszone buraki w postaci aromatycznych chipsów są bardzo chętnie wybierane przez tych, którzy na co dzień niechętnie sięgają po świeże warzywa. Niezwykle aromatyczny burak BIO to cenne źródło potasu i kwasu foliowego potrzebnego w prawidłowym funkcjonowaniu naszego organizmu. Do produkcji naszych chipsów wykorzystaliśmy wyłącznie produkty pochodzące ze sprawdzonych i ekologicznych upraw, w których nie wykorzystuje się sztucznych nawozów, pestycydów ani barwników.
1 szt - 0,015 kg
Kod kreskowy: 5900238967876
Dodatkowe informacje
Producent
Opis marketingowy
B jak BURAK BIO!
Suszone buraki w postaci aromatycznych chipsów są bardzo chętnie wybierane przez tych, którzy na co dzień niechętnie sięgają po świeże warzywa. Niezwykle aromatyczny burak BIO to cenne źródło potasu i kwasu foliowego potrzebnego w prawidłowym funkcjonowaniu naszego organizmu. Do produkcji naszych chipsów wykorzystaliśmy wyłącznie produkty pochodzące ze sprawdzonych i ekologicznych upraw, w których nie wykorzystuje się sztucznych nawozów, pestycydów ani barwników.
Składniki
burak BIO 100%
Sposób przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Temperatura przechowywania min - max
3 - 25 °C
Nazwa producenta
Crispy Natural Sp. z o.o. Sp.k.
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | |
|---|---|
| Zawartość soli | 0,5 g |
| Zawartość białek | 10,8 g |
| Zawartość błonnika | 17,3 g |
| Cukry | 53,6 g |
| Zawartość węglowodanów | 63,4 g |
| Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,1 g |
| Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 0,4 g |
| Wartość energetyczna kJ | 1415 kJ |
| Wartość energetyczna kcal | 335 kcal |
| W porcji 15 g | |
| Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 8,0 g |
| Zawartość węglowodanów w porcji | 9,5 g |
| Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | <0,1 |
| Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 212 kJ |
| Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 50 kcal |
| Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | <0,1 |
| Zawartość soli w porcji (ogólnie) | <0,1 |
| Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 1,6 g |
| Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 2,6 g |
| % RWS* w porcji | |
| Wartość energetyczna kcal (energia) | 3 %RWS |
| Wartość energetyczna kJ | 3 %RWS |
| Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 0 %RWS |
| Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | <1 |
| Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 4 %RWS |
| Zawartość węglowodanów (cukry) | 9 %RWS |
| Zawartość białek (ogólnie) | 3 %RWS |
| Zawartość soli (ogólnie) | 2 %RWS |
