Tic Tac Drażetki o smaku ananasa i marakui 18 g
Udostępnij na FacebookuTic Tac® Exotic Escape to wariant łączący smak ananasa i marakui. Dobrze sprawdza się w chwili przerwy: jest lekki i przyjemnie odświeżający.
1 szt - 0,018 kg
Kod kreskowy: 80850199
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
substancja glazurująca: wosk carnauba
cukier
substancja przeciwzbrylająca: sole magnezowe kwasów tłuszczowych
skrobia ryżowa
aromaty
substancja zagęszczająca: guma arabska
zagęszczony sok z marakui
kwasy: kwas winowy, kwas cytrynowy
barwniki: czerwień buraczana, beta karoten, kurkumina
maltodekstryna
zagęszczony sok ananasowy
Marka
Tic Tac
Cechy
–tropikalne połączenie ananasa i marakui
–intensywny, owocowy smak
–idealny na chwilę oddechu w ciągu dnia
Opis produktu
Tic Tac® Exotic Escape to wariant łączący smak ananasa i marakui. Dobrze sprawdza się w chwili przerwy: jest lekki i przyjemnie odświeżający.
Rodzaj opakowania
Typ - Pudełko
Adres producenta
Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.,
ul. Wiertnicza 126,
02-952 Warszawa
Infolinia 801550550
serwis.konsumencki@ferrero.com
Adres zwrotny
Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.
ul. Wiertnicza 126,
02-952 Warszawa
serwis.konsumencki@ferrero.com
Infolinia 801550550
Adres kontaktowy
ul. Wiertnicza 126,
02-952 Warszawa
Kontakt
Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.
Wymiary od dostawcy
Głębokość na półce - 15
Wysokość na półce - 60
Szerokość na półce - 35
Waga od dostawcy
Waga brutto - 24
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Szerokość - 35
Głębokość - 15
Wysokość - 60
Dodatki
Smaki / Aromaty - Zawiera
Barwniki - Zawiera
Kraj
Kraj pochodzenia - Irlandia
Telefon kontaktowy
Infolinia 801550550
Email kontaktowy
serwis.konsumencki@ferrero.com
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | w 100 g | porcja (0,49 g) |
|---|---|---|
| Wartość energetyczna (kj) | 1639 | 8 |
| Wartość energetyczna (kcal) | 386 | 2 |
| Tłuszcz (g) | 0,8 | 0 |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 0,8 | 0 |
| Węglowodany (g) | 93,8 | 0,5 |
| w tym cukry (g) | 88,6 | 0,5 |
| Poliole (g) | - | - |
| Białko (g) | 0,1 | 0 |
| Sól (g) | 0,02 | 0 |