Tymbark Vega Sok świeży pomidor pikantny 250 ml
Udostępnij na FacebookuŹródło błonnika i potasu. Potas pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu mięśni, układu nerwowego oraz w utrzymaniu prawidłowego ciśnienia krwi. Zrównoważona dieta oraz zdrowy tryb życia mają znaczenie dla zachowania zdrowia.
1 szt - 0,250 litr
Kod kreskowy: 5900334004048
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
sok pomidorowy
sól morska
pieprz czarny
chili - pieprz cayenne
Marka
Tymbark
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Sok pomidorowy pikantny 100 % z dodatkiem soli morskiej i przypraw. Pasteryzowany.
Cechy
Polska Marka
źródło potasu
Opis produktu
Źródło błonnika i potasu.
Potas pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu mięśni, układu nerwowego oraz w utrzymaniu prawidłowego ciśnienia krwi. Zrównoważona dieta oraz zdrowy tryb życia mają znaczenie dla zachowania zdrowia.
Przygotowanie i stosowanie
Wstrząśnij przed otwarciem.
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed końcem: / Numer partii produkcyjnej (L): patrz nadruk w górnej części opakowania. Chroń przed światłem.
Po otwarciu przechowuj w lodówce i spożyj w ciągu 24 godzin. Sprawdź zakrętkę, bo wklęsła gwarantuje, że butelka nie była wcześniej otwierana. Użyte surowce mogą powodować naturalne rozwarstwienie produktu.
Rodzaj opakowania
Typ - Butelka szklana
Adres producenta
MWS Sp. z o.o.
ul. Strefowa 13,
43-100 Tychy
Adres zwrotny
MWS Sp. z o.o.
ul. Strefowa 13,
43-100 Tychy
Kontakt
MWS Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Strefowa 13,
43-100 Tychy
Oświadczenia żywieniowe
Źródło błonnika i potasu.
Wymiary od dostawcy
Wysokość na półce - 160
Szerokość na półce - 64
Głębokość na półce - 64
Waga od dostawcy
Waga brutto - 446
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Wysokość - 160
Szerokość - 64
Głębokość - 64
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 ml produktu |
---|---|
energia | 83 kJ / 19 kcal |
tłuszcz | <0,5 g |
w tym kwasy nasycone | <0,1 g |
węglowodany | 3 g |
w tym cukry | 2,9 g |
błonnik | 1,2 g |
białko | 0,9 g |
sól | 0,65 g |
potas | 250 mg / 12,5 %* |
*% referencyjnej wartości spożycia. |