1 szt - 0,100 litr
Kod kreskowy: 5901882210226
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
sól
koncentrat pomidorowy
papryka chili (20%)
skrobia
cukier
regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy
czosnek
substancja konserwująca: sorbinian potasu
woda
aromat
Marka
Vifon
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Sos chili pikantny
Pozostałe informacje
Zawartość netto: 100 ml (113 g)
Przygotowanie i stosowanie
Zastosowanie: sos chili pikantny Vifon to doskonały dip oraz dodatek do kanapek, pizzy, szaszłyków, sałatek oraz dań mięsnych. Stosuj jako składnik marynat do dań pieczonych na grillu.
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 25
Min. temp. °C - 5
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i nienasłonecznionym miejscu w temperaturze 5-25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 44
Głębokość - 44
Wysokość - 119
Informacje o recyklingu
Opakowanie - Szkło - powszechnie recyklingowane
Rodzaj opakowania
Typ - Butelka szklana
Adres producenta
Wyprodukowano wyłącznie dla:
TAN-VIET International S.A.
ul. Marco Polo 9
83-031 Łęgowo
Polska
Adres zwrotny
TAN-VIET International S.A.
ul. Marco Polo 9
83-031 Łęgowo
Polska
tel. +48 58 692 90 00
fax +48 58 692 90 01
www.tan-viet.com.pl
Adres kontaktowy
ul. Marco Polo 9
83-031 Łęgowo
Polska
Kontakt
TAN-VIET International S.A.
Kraj
Country of Origin - Wietnam
Telefon kontaktowy
fax +48 58 692 90 01
tel. +48 58 692 90 00
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05901882210424
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Wietnamie
Adres internetowy
www.tan-viet.com.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 ml produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 455 kJ / 107 kcal |
Tłuszcz | 0,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,0 g |
Węglowodany | 25,0 g |
w tym cukry | 23,6 g |
Białko | 0,7 g |
Sól | 5,5 g |