1 szt - 0,260 kg
Kod kreskowy: 5901882220058
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
koncentrat pomidorowy
papryka chili (20%)
skrobia
regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy
sól
woda
substancja konserwująca: sorbinian potasu
czosnek
aromat
cukier
Marka
Vifon
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Sos chili pikantny
Pozostałe informacje
Zawartość netto: 230 ml (260 g)
Przygotowanie i stosowanie
Zastosowanie: sos chili pikantny Vifon to doskonały dip oraz dodatek do kanapek, pizzy, szaszłyków, sałatek oraz dań mięsnych. Stosuj jako składnik marynat do dań pieczonych na grillu.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 5
Maks. temp. °C - 25
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i nienasłonecznionym miejscu w temperaturze 5-25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Informacje o recyklingu
Opakowanie - Nadające się do recyklingu
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 51
Wysokość - 175
Szerokość - 51
Rodzaj opakowania
Typ - Butelka plastikowa
Adres producenta
Wyprodukowano wyłącznie dla:
TAN-VIET International S.A.
ul. Marco Polo 9
83-031 Łęgowo
Polska
Adres zwrotny
TAN-VIET International S.A.
ul. Marco Polo 9
83-031 Łęgowo
Polska
tel. +48 58 692 90 00
fax +48 58 692 90 01
www.tan-viet.com.pl
Kontakt
TAN-VIET International S.A.
Adres kontaktowy
ul. Marco Polo 9
83-031 Łęgowo
Polska
Kraj
Country of Origin - Wietnam
Telefon kontaktowy
+48 58 692 90 00
+48 58 692 90 01
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Wietnamie
Adres internetowy
www.tan-viet.com.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 ml produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 455 kJ / 107 kcal |
Tłuszcz | 0,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,0 g |
Węglowodany | 25,0 g |
w tym cukry | 23,6 g |
Białko | 0,7 g |
Sól | 5,5 g |