Vobro Frutti di Mare 370g
Udostępnij na FacebookuPraliny z czekolady (34%) i białej czekolady (9%) nadziewane kremem (57%) o smaku karmelowym, orzechowym, mlecznym i kakaowym
1 szt - 0,350 kg
Kod kreskowy: 5901177151791
Dodatkowe informacje
Producent
Opis marketingowy
Praliny z czekolady (34%) i białej czekolady (9%) nadziewane kremem (57%) o smaku karmelowym, orzechowym, mlecznym i kakaowym
Składniki
cukier, tłuszcz palmowy, miazga kakaowa, serwatka w proszku (z MLEKA), tłuszcz kakaowy, MLEKO w proszku odtłuszczone 3,4 %, MLEKO w proszku pełne 2,3 %, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 1,7 %, tłuszcz MLECZNY, glukoza, miazga z ORZECHÓW LASKOWYCH 0,9 %, kakao 0,5 %, emulgatory: lecytyny (z SOI) i E 476; aromaty, sól. Czekolada - masa kakaowa minimum 43 %. PRODUKT MOŻE ZAWIERAĆ ORZESZKI ARACHIDOWE, MIGDAŁY I PSZENICĘ.
Sposób przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Temperatura przechowywania min - max
12 - 18 °C
Nazwa producenta
Vobro sp. z o.o. sp.k.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli | 0,21 g |
Zawartość białek | 6,3 g |
Zawartość błonnika | 0,7 g |
Cukry | 49 g |
Zawartość węglowodanów | 55 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 22 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 35 g |
Wartość energetyczna kJ | 2338 kJ |
Wartość energetyczna kcal | 561 kcal |
W porcji 23 g | |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 16 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 5,5 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 8,8 g |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 585 kJ |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 140 kcal |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,05 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 1,6 g |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 0,2 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 18 g |
% RWS* w porcji | |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 7 %RWS |
Wartość energetyczna kJ | 7 %RWS |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 13 %RWS |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 28 %RWS |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 5 %RWS |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 14 %RWS |
Zawartość białek (ogólnie) | 3 %RWS |
Zawartość soli (ogólnie) | 1 %RWS |