Wafle musli z algami morskimi, bananem i kokosem 130 g. Sonko
Udostępnij na FacebookuWafle musli wypiekane są z naturalnego ryżu brązowego z dodatkiem alg morskich, wiórek kokosowych i banana. Posiadają wysoką zawartość błonnika pokarmowego. Są pożywną przekąską o każdej porze dnia. Produkt bezglutenowy.
1 szt - 0,130 kg
Kod kreskowy: 5902180310335
Dodatkowe informacje
Producent
Opis marketingowy
Wafle musli wypiekane są z naturalnego ryżu brązowego z dodatkiem alg morskich, wiórek kokosowych i banana. Posiadają wysoką zawartość błonnika pokarmowego. Są pożywną przekąską o każdej porze dnia. Produkt bezglutenowy.
Składniki
ryż brązowy (87,9%), granulat kukurydziany (mąka kukurydziana, olej rzepakowy), granulat z algami (mąka kukurydziana, olej rzepakowy, sól, sproszkowane algi morskie (0,03%), barwnik: kompleksy miedziowe chlorofilin), ziarna słonecznika, wiórki kokosowe (1,8 %), chipsy bananowe niesłodzone ( banany (0,3%), olej kokosowy).
Sposób przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Nazwa producenta
Sonko Sp. z o.o.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli | 0,10 g |
Zawartość białek | 9,7 g |
Zawartość błonnika | 3,3 g |
Cukry | 0,3 g |
Zawartość węglowodanów | 77,2 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 1,4 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 5,0 g |
Wartość energetyczna kJ | 1689 kJ |
Wartość energetyczna kcal | 399 kcal |
W porcji 9,3 g | |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,01 g |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 159 kJ |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 38 kcal |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0,1 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 7,2 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | <0,1 |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 0,3 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 0,9 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 0,5 g |