1 szt - 0,060 kg
Kod kreskowy: 5906747173074
Dodatkowe informacje
Producent
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać mleko, sezam.
Produkt bezglutenowy.
Składniki
ryż biały 16 %
ryż brązowy 24 %
czekolada deserowa 60 % [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgatory: (lecytyny (z soi), polirycynooleinian poliglicerolu), naturalny aromat waniliowy]
masa kakaowa minimum 48 %
Marka
Kupiec
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Wafle ryżowe z czekoladą deserową.
Cechy
wypiekane z pełnych ziaren brązowego ryżu
60 % pysznej czekolady w produkcie
Pozostałe informacje
Znak przekreślonego kłosa - PL-018-010
Dodatkowe informacje
#ZdrowaRadoscZycia
Zalecenia dla alergików
Soja - Zawiera
Mleko - Może zawierać
Sezam - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Nie zawiera
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed końcem: / Nr partii:- podane poniżej. Przechowywać w suchym, chłodnym i nienasłonecznionym miejscu.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 27
Wysokość - 234
Szerokość - 104
Rodzaj opakowania
Typ - Torebka
Adres producenta
Kupiec Sp. z o.o.
Paprotnia
ul. Kupiecka 17
62-513 Krzymów
Adres zwrotny
Kupiec Sp. z o.o.
Paprotnia
ul. Kupiecka 17
62-513 Krzymów
Kontakt
Kupiec Sp. z o.o.
O producencie
Posiadamy certyfikowane systemy zarzadzania bezpieczeństwem żywności. Szczegółowe informacje i certyfikaty dostępne na naszej stronie www.kupiec.pl
Sprawdź inspirujące przepisy na stronie www.kupiec.pl
Adres kontaktowy
Paprotnia
ul. Kupiecka 17
62-513 Krzymów
Informacje dot. stylu życia
Bezglutenowy
Dodatki
Zapachy - Zawiera
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 90 - Plastik/aluminium
Recykling - pozostały tekst
Chroń planetę
Plastik
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
4 Wafle
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 | Wartość odżywcza 1 porcja (~15 g) | *% RWS |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 1997 kJ / 477 kcal | 300 kJ / 71 kcal | 4 % |
Tłuszcz | 21 g | 3,1 g | 4 % |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 12,3 g | 1,8 g | 9 % |
Węglowodany | 64,4 g | 9,7 g | 4 % |
- w tym cukry | 30,1 g | 4,5 g | 5 % |
Błonnik | 4,9 g | 0,7 g | |
Białko | 5,1 g | 0,8 g | 2 % |
Sól | <0,01 g | <0,01 g | 0 % |
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal) |