Wafle ryżowe z wiesiołkiem i siemieniem lnianym 130 g. Sonko
Udostępnij na FacebookuWafle ryżowe z wiesiołkiem i siemieniem lnianym wypiekane są z naturalnego ryżu brązowego z dodatkiem nasion wiesiołka i siemienia lnianego. Są źródłem błonnika pokarmowego. To doskonała, pełnoziarnista przekąska. Produkt bezglutenowy.
1 szt - 0,130 kg
Kod kreskowy: 5902180320334
Dodatkowe informacje
Producent
Opis marketingowy
Wafle ryżowe z wiesiołkiem i siemieniem lnianym wypiekane są z naturalnego ryżu brązowego z dodatkiem nasion wiesiołka i siemienia lnianego. Są źródłem błonnika pokarmowego. To doskonała, pełnoziarnista przekąska. Produkt bezglutenowy.
Składniki
ryż brązowy (82,4%), kukurydza, siemię lniane (3%), kasza gryczana nieprażona, nasiona maku, sól, nasiona wiesołka (0,5%)
Sposób przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Nazwa producenta
Sonko Sp. z o.o.
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | |
|---|---|
| Zawartość soli | 0,93 g |
| Zawartość białek | 9,9 g |
| Zawartość błonnika | 3,3 g |
| Cukry | 0,3 g |
| Zawartość węglowodanów | 76,3 g |
| Kwasy tłuszczowe nasycone | 1,0 g |
| Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 5,0 g |
| Wartość energetyczna kJ | 1677 kJ |
| Wartość energetyczna kcal | 396 kcal |
| W porcji 9,3 g | |
| Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 157 kJ |
| Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 0,3 g |
| Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,09 g |
| Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | <0,1 |
| Zawartość węglowodanów w porcji | 7,1 g |
| Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 0,9 g |
| Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0,1 g |
| Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 0,5 g |
| Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 37 kcal |
