1 szt - 0,100 kg
Kod kreskowy: 5900102024452
Dodatkowe informacje
Producent
Opis marketingowy
Czekolada nadziewana BIG MILK 100g
Składniki
czekolada 54% [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz roślinny (shea), emulgator: lecytyny (ze słonecznika)], tłuszcz roślinny (palmowy), cukier, mleko w proszku odtłuszczone 10,5%, serwatka w proszku (z mleka), śmietanka w proszku (z mleka) 0,9%, emulgator: lecytyny (ze słonecznika), aromat naturalny. Produkt może zawierać soję, orzeszki arachidowe, orzechy laskowe, migdały, nasiona sezamu, pszenicę i jaja. Czekolada: masa kakaowa minimum 43%. Oprócz tłuszczu kakaowego czekolada zawiera tłuszcze roślinne.
Sposób przechowywania
przechowywać w temperaturze pokojowej
Nazwa producenta
Wawel
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,2 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 7,5 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) | 50 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) | 51 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) | 22 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 35 g |
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce | 2317 kJ/100g |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce | 556 kcal/100g |
W porcji 20 g | |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 111 kcal |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 4,4 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 7,0 g |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 463 kJ |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,04 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 1,5 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 10 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 10 g |
% RWS* w porcji | |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 6 %RWS |
Wartość energetyczna kJ | 6 %RWS |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 10 %RWS |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 22 %RWS |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 4 %RWS |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 11 %RWS |
Zawartość białek (ogólnie) | 3 %RWS |
Zawartość soli (ogólnie) | 1 %RWS |