WINIARY Barszcz Czerwony Pasta 80 g
Udostępnij na FacebookuSkoncentrowany sok z buraków z czosnkiem i majerankiem to baza pasty, z którą ugotujesz aromatyczny barszcz o głębokim kolorze. Możesz dodać: uszka, pierogi lub ziemniaki.
1 szt - 0,080 kg
Kod kreskowy: 59086406
Dodatkowe informacje
Producent
Instrukcje dotyczące przygotowania
Przygotuj:
750 ml wody
pierogi, uszka lub ziemniaki
Sposób przyrządzenia:
1) Zagotuj wodę i dodaj Pastę WINIARY.
2) Możesz podać z ulubionym dodatkiem - ziemniakami, pierogami lub uszkami.
Opis marketingowy
Skoncentrowany sok z buraków z czosnkiem i majerankiem to baza pasty, z którą ugotujesz aromatyczny barszcz o głębokim kolorze.
Możesz dodać: uszka, pierogi lub ziemniaki.
Składniki
Koncentrat soku z buraka 51,8%, cukier, sól, ocet, skrobia kukurydziana, aromaty, suszone warzywa (czosnek 1%, cebula), olej słonecznikowy, majeranek, pieprz czarny.
Sposób przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Temperatura przechowywania min - max
4 - 25 °C
Nazwa producenta
Nestle Polska S.A.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli | 0,77 g |
Zawartość białek | 0,1 g |
Zawartość błonnika | 1,1 g |
Cukry | 2,3 g |
Zawartość węglowodanów | 3,1 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 0,2 g |
Wartość energetyczna kJ | 69 kJ |
Wartość energetyczna kcal | 16 kcal |
W porcji 20 g | |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 4,9 g |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 2,2 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 0,3 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 1,6 g |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 34 kcal |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 144 kJ |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 0,3 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 6,4 g |
% RWS* w porcji | |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 2 %RWS |
Wartość energetyczna kJ | 2 %RWS |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 0 %RWS |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0 %RWS |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 2 %RWS |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 5 %RWS |
Zawartość białek (ogólnie) | 1 %RWS |
Zawartość soli (ogólnie) | 27 %RWS |