1 szt
Kod kreskowy: 5901005004206
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
kultury bakterii mlekowych
mleko pasteryzowane
Marka
Włoszczowa
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Twaróg na sernik. Termizowany.
Cechy
nowa lepsza receptura
nie wymaga mielenia
Najlepszy Produkt - Wybór Konsumentów 2020 srebrny medal
super bezpieczne zamknięcie
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 0
Maks. temp. °C - 8
Przechowywanie
Należy spożyć do: data i numer partii na wieczku.
Przechowywać w temperaturze od 0 ℃ do 8 ℃.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 138
Głębokość - 132
Wysokość - 134
Rodzaj opakowania
Typ - Kubek
Adres producenta
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
ul. Kochanowskiego 1
29-100 Włoszczowa
Adres zwrotny
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
29-100 Włoszczowa
ul. Kochanowskiego 1
tel. +48 413883300
fax +48 413883327
e-mail: osm@osmwloszczowa.com.pl
Kontakt
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
Adres kontaktowy
29-100 Włoszczowa
ul. Kochanowskiego 1
Przepisy
Wypróbuj nasz przepis!
1 opakowanie Twarogu na sernik,
1 szklanka cukru,
7 jajek,
½ kostki masła Włoszczowskiego extra,
1 budyń śmietankowy, cytryna
Formę wyłożyć herbatnikami lub kruchym ciastem. Żółtka oddzielić od białek, dodać cukier i ubijać do puszystości. Następnie dodać masło i ucierając dodawać masę twarogową, budyń i startą skórkę z cytryny. Na koniec ubić białka jajek i delikatnie wymieszać z utartą wąsa. Wyłożyć na blachę i piec 60 minut w temperaturze 180-200 ℃.
Smacznego!
Kraj
Country of Origin - Poland
Telefon kontaktowy
+48 413883300
Email kontaktowy
osm@osmwloszczowa.com.pl
Numer fax
+48 413883327
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g | %* |
---|---|---|
Energia | 452 kJ/108 kcal | 5 % |
Tłuszcz | 6,0 g | 9 % |
w tym kwasy nasycone | 4,0 g | 20 % |
Węglowodany | 4,5 g | 2 % |
w tym cukry | 3,5 g | 4 % |
Białko | 9,0 g | 18 % |
Sól | 0,10 g | 2 % |