1 szt - 1,000 kg
Kod kreskowy: 5901005005654
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
kultury bakterii mlekowych
mleko pasteryzowane
Marka
Włoszczowa
Cechy
100 % z polskiego mleka
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 8
Min. temp. °C - 0
Przechowywanie
Należy spożyć do: data i numer partii na wierzchu opakowania.
Przechowywać w temperaturze od 0 ℃ do +8 ℃. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 24 godziny.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 53
Wysokość - 135
Szerokość - 193
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
29-100 Włoszczowa,
ul. Kochanowskiego 1
tel. +48 41 3883300
www.osmwloszczowa.com.pl
Oddział Pawłowice.
Dołącz do nas Facebook: /pOSMakujWloszczowy
Adres zwrotny
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
29-100 Włoszczowa,
ul. Kochanowskiego 1
tel. +48 41 3883300
www.osmwloszczowa.com.pl
Oddział Pawłowice
Dołącz do nas Facebook: /pOSMakujWloszczowy
Kontakt
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
Adres kontaktowy
29-100 Włoszczowa,
ul. Kochanowskiego 1
Oddział Pawłowice
Kraj
Country of Origin - Poland
Telefon kontaktowy
tel. +48 41 3883300
Adres internetowy
www.osmwloszczowa.com.pl
Media społecznościowe
Facebook/pOSMakujWłoszczowy
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g | % RWS * |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 543 kJ / 129 kcal | 7% |
Tłuszcz | 5,8 g | 8 % |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,8 g | 19 % |
Węglowodany | 3,3 | 1 % |
w tym cukry | 2,5 g | 3 % |
Błonnik | 0 g | - |
Białko | 16 g | 32 % |
Sól | 0,07 g | 1 % |
* *Referencyjna Wartość Spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal) | ||
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. |