Zott Protein Pudding smak waniliowy 200 g
Udostępnij na FacebookuBezglutenowy. Bez laktozy. Bez dodatku cukrów - zawiera naturalnie występujące cukry. Wysoka zawartość białka - 20 g białka w kubku 200 g.
1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 4014500519166
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
skrobia
regulatory kwasowości: fosforany sodu, difosforany, trifosforany, polifosforany
śmietanka
białka mleka
substancje słodzące: acesulfam K, sukraloza
skrobia modyfikowana
mleko
aromat
substancje zagęszczające: karagen, guma guar
barwnik: karoteny
Marka
Zott Protein
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Budyń wysokobiałkowy o smaku waniliowym. Zawiera substancje słodzące.
Opis produktu
Bezglutenowy. Bez laktozy. Bez dodatku cukrów - zawiera naturalnie występujące cukry.
Wysoka zawartość białka - 20 g białka w kubku 200 g.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Zboża zawierające gluten - Nie zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 4
Maks. temp. °C - 8
Przechowywanie
Należy spożyć do: data na wieczku. Przechowywać w temperaturze od +4 °C do +8 °C.
Rodzaj opakowania
Typ - Kubek
Adres producenta
Zott SE & Co. KG,
86690 Mertingen
Niemcy
Adres zwrotny
Zott SE & Co. KG,
86690 Mertingen
Niemcy
Kontakt
Zott SE & Co. KG
Oświadczenia żywieniowe
Bez dodatku cukrów - zawiera naturalnie występujące cukry.
Wysoka zawartość białka - 20 g białka w kubku 200 g.
Adres kontaktowy
86690 Mertingen
Niemcy
Wymiary od dostawcy
Wysokość na półce - 70
Szerokość na półce - 95
Głębokość na półce - 95
Waga od dostawcy
Waga brutto - 224
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Szerokość - 95
Wysokość - 70
Głębokość - 95
Informacje dot. stylu życia
Wysoka zawartość białka
Bezglutenowy
Bez dodatku cukru
Bez laktozy
Dodatki
Colours - Contains
Substancje słodzące - Contains
Flavours - Contains
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 6 - PS
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Przeciętna wartość odżywcza w 100 g: |
---|---|
wartość energetyczna | 319 kJ/75 kcal |
tłuszcz | 1,5 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,0 g |
węglowodany | 5,1 g |
- w tym cukry | 4,3 g |
białko | 10,0 g |
sól | 0,22 g |
Zawartość laktozy <0,01 g/100 g. |