Zott Protein Pudding smak waniliowy 200 g
Udostępnij na FacebookuBezglutenowy. Bez laktozy. Bez dodatku cukrów - zawiera naturalnie występujące cukry. Wysoka zawartość białka - 20 g białka w kubku 200 g.
1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 4014500519166
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
skrobia
białka mleka
śmietanka
regulatory kwasowości: fosforany sodu, difosforany, trifosforany, polifosforany
substancje słodzące: acesulfam K, sukraloza
skrobia modyfikowana
aromat
mleko
substancje zagęszczające: karagen, guma guar
barwnik: karoteny
Marka
Zott Protein
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Budyń wysokobiałkowy o smaku waniliowym. Zawiera substancje słodzące.
Opis produktu
Bezglutenowy. Bez laktozy. Bez dodatku cukrów - zawiera naturalnie występujące cukry.
Wysoka zawartość białka - 20 g białka w kubku 200 g.
Zalecenia dla alergików
Zboża zawierające gluten - Nie zawiera
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 8
Min. temp. °C - 4
Przechowywanie
Należy spożyć do: data na wieczku. Przechowywać w temperaturze od +4 °C do +8 °C.
Rodzaj opakowania
Typ - Kubek
Adres producenta
Zott SE & Co. KG,
86690 Mertingen
Niemcy
Adres zwrotny
Zott SE & Co. KG,
86690 Mertingen
Niemcy
Kontakt
Zott SE & Co. KG
Oświadczenia żywieniowe
Bez dodatku cukrów - zawiera naturalnie występujące cukry.
Wysoka zawartość białka - 20 g białka w kubku 200 g.
Adres kontaktowy
86690 Mertingen
Niemcy
Wymiary od dostawcy
Szerokość na półce - 95
Wysokość na półce - 70
Głębokość na półce - 95
Waga od dostawcy
Gross Weight - 224
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Szerokość - 95
Wysokość - 70
Głębokość - 95
Informacje dot. stylu życia
Bezglutenowy
Bez dodatku cukru
Wysoka zawartość białka
Bez laktozy
Dodatki
Smaki / Aromaty - Zawiera
Substancje słodzące - Zawiera
Barwniki - Zawiera
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 6 - PS
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | Przeciętna wartość odżywcza w 100 g: |
|---|---|
| wartość energetyczna | 319 kJ/75 kcal |
| tłuszcz | 1,5 g |
| - w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,0 g |
| węglowodany | 5,1 g |
| - w tym cukry | 4,3 g |
| białko | 10,0 g |
| sól | 0,22 g |
| Zawartość laktozy <0,01 g/100 g. |