1 szt - 0,500 kg
Kod kreskowy: 5907591000608
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mleko pasteryzowane,
kultury bakterii mlekowych
Dodatkowe informacje
Wybrzuszenie wieczka jest procesem naturalnym powstałym w wyniku fermentacji mleka.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze 1-6°C. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 48 godzin.
Adres producenta
Klimeko Sp. z o.o. Sp.k.
Dionizów 2
98-220 Zduńska Wola
Adres zwrotny
Klimeko Sp. z o.o. Sp.k.
Dionizów 2
98-220 Zduńska Wola
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | w 100 g |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 200 kJ / 48 kcal |
| Tłuszcz | 2,0 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,5 g |
| Węglowodany | 3,5 g |
| w tym cukry | 3,5 g |
| białko | 3,2 g |
| sól | 0,10 g |
