ZUPKA JARZYNOWA Z CIELĘCINĄ HiPP BIO 190g
Udostępnij na FacebookuZupka stanowi cześć pełnego posiłku. - bez dodatku soli – naturalny, delikatny smak, - kwas alfa-linolenowy (ALA) z grupy Omega-3 – ważny dla rozwoju mózgu i komórek nerwowych - bez dodatku składników pochodzenia mlecznego, aromatów i zagęstników – przy rozwarstwieniu wymieszaj, - zgodnie z przepisami prawa nie zawiera substancji konserwujących ani barwników, - bez składników modyfikowanych genetycznie* *zgodnie z rozporzadzeniem Rady (WE) nr 834/2007 dotyczącym produkcji ekologicznej
1 szt - 0,190 kg
Kod kreskowy: 9062300112990
Dodatkowe informacje
Producent
Instrukcje dotyczące przygotowania
Otwarty słoiczek z całą zawartością lub odpowiednią porcję przełożoną do miseczki podgrzej w „kąpieli wodnej” lub w kuchence mikrofalowej. Przed podaniem wymieszaj posiłek plastikową łyżeczką i dokładnie sprawdź temperaturę. Uzywaj
Opis marketingowy
Zupka stanowi cześć pełnego posiłku.
- bez dodatku soli – naturalny, delikatny smak,
- kwas alfa-linolenowy (ALA) z grupy Omega-3 – ważny dla rozwoju mózgu i komórek nerwowych
- bez dodatku składników pochodzenia mlecznego, aromatów i zagęstników – przy rozwarstwieniu wymieszaj,
- zgodnie z przepisami prawa nie zawiera substancji konserwujących ani barwników,
- bez składników modyfikowanych genetycznie*
*zgodnie z rozporzadzeniem Rady (WE) nr 834/2007 dotyczącym produkcji ekologicznej
Składniki
warzywa* 47% (kalafior*, ziemniaki*, cukinia*, cebula*), woda, mięso cielęce* 8%, mąka ryżowa*, olej rzepakowy* 1,8%, przyprawy* (pietruszka*, bazylia*).
*z rolnictwa ekologicznego
Produkt bezglutenowy
Nazwa producenta
HiPP
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,05 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2,5 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,8 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 5,9 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe wielonienasycone) w zadeklarowanej jednostce (g/ml) | 0,5 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe jednonienasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 1,3 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,4 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2,2 g |
Wartość energetyczna kJ (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 232 kJ |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 55 kcal |
g/100g | |
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,05 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2,5 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,8 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 5,9 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe wielonienasycone) w zadeklarowanej jednostce (g/ml) | 0,5 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe jednonienasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 1,3 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,4 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2,2 g |
Wartość energetyczna kJ (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 232 kJ |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 55 kcal |
W porcji 190 g | |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0,8 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 4,2 g |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 443 kJ |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 106 kcal |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,05 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 4,8 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 1,5 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 11,2 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe wielonienasycone) | 0,9 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe jednonienasycone) | 2,5 g |