Andros 100 % soku z wyciskanych klementynek 1 l
Udostępnij na FacebookuJedna szklanka soku 150 ml - sok z 3 klementynek
1 szt - 1,000 litr
Kod kreskowy: 3608580815082
Dodatkowe informacje
Producent
Andros
Owoce wyciskane w najlepszym momencie ich dojrzałości, jak najbliżej ich miejsca zbioru, dzięki czemu oddają wszystkie swoje zalety i świeżość. Idealne połączenie różnych odmian daje smak charakterystyczny dla marki Andros.
Składniki
sok z klementynek
Marka
Andros
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Sok z klementynek pasteryzowany.
Cechy
źródło witaminy C
Opis produktu
Jedna szklanka soku 150 ml - sok z 3 klementynek
O marce
Owoce wyciskane w najlepszym momencie ich dojrzałości, jak najbliżej ich miejsca zbioru, dzięki czemu oddają wszystkie swoje zalety i świeżość. Idealne połączenie różnych odmian daje smak charakterystyczny dla marki Andros.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +10°C
Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 5 dni.
Najlepiej spożyć przed: patrz data na butelce.
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 10
Min. temp. °C - 2
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 229
Głębokość - 87
Szerokość - 87
Rodzaj opakowania
Typ - Butelka plastikowa
Adres producenta
ANDROS
Z.I. 46130 Biars sur Cère
France
Adres zwrotny
ANDROS
Z.I. 46130 Biars sur Cère
France
Kontakt
ANDROS
Adres kontaktowy
Z.I. 46130 Biars sur Cère
France
Oświadczenia żywieniowe
źródło witaminy C
Recykling - pozostały tekst
Łatwe sortowanie - pozostaw korek na butelce
podlega recyklingowi
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza: w 100 ml | Wartość odżywcza: w 150 ml |
---|---|---|
Wartość energetyczna: | 187 kJ / 44 kcal | 281 kJ / 66 kcal |
Tłuszcz | 0,1 g | 0,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,0 g | 0,0 g |
Węglowodany | 10 g | 15 g |
w tym cukry | 10 g | 15 g |
Błonnik | 0,2 g | 0,3 g |
Białko | 0,7 g | 1,1 g |
Sól | 0,0 g | 0,0 g |
Witamina C | 35 mg (44 % dla DRWS*) | 53 mg (66 % dla DRWS*) |
*Dzienna referencyjna wartość spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej). |