Andros 100 % soku z wyciskanych pomarańczy 1 l
Udostępnij na FacebookuJedna szklanka soku 150 ml - sok z 1,5 pomarańczy
1 szt - 1,000 litr
Kod kreskowy: 3608580776376
Dodatkowe informacje
Producent
Andros
Owoce wyciskane w najlepszym momencie ich dojrzałości, jak najbliżej ich miejsca zbioru, dzięki czemu oddają wszystkie swoje zalety i świeżość. Idealne połączenie różnych odmian daje smak charakterystyczny dla marki Andros.
Składniki
sok z pomarańczy
Marka
Andros
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Sok z pomarańczy pasteryzowany.
Cechy
źródło witaminy C
Opis produktu
Jedna szklanka soku 150 ml - sok z 1,5 pomarańczy
O marce
Owoce wyciskane w najlepszym momencie ich dojrzałości, jak najbliżej ich miejsca zbioru, dzięki czemu oddają wszystkie swoje zalety i świeżość. Idealne połączenie różnych odmian daje smak charakterystyczny dla marki Andros.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +10°C
Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 5 dni.
Najlepiej spożyć przed: patrz data na butelce.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 10
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 87
Wysokość - 229
Głębokość - 87
Rodzaj opakowania
Typ - Butelka plastikowa
Adres producenta
ANDROS
Z.I. 46130 Biars sur Cère
France
Adres zwrotny
ANDROS
Z.I. 46130 Biars sur Cère
France
Kontakt
ANDROS
Oświadczenia żywieniowe
źródło witaminy C
Adres kontaktowy
Z.I. 46130 Biars sur Cère
France
Recykling - pozostały tekst
Łatwe sortowanie - pozostaw korek na butelce
podlega recyklingowi
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza: w 100 ml | Wartość odżywcza: w 150 ml |
---|---|---|
Wartość energetyczna: | 173 kJ / 41 kcal | 260 kJ / 62 kcal |
Tłuszcz | 0,1 g | 0,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,0 g | 0,0 g |
Węglowodany | 9,1 g | 14 g |
w tym cukry | 9,1 g | 14 g |
Błonnik | 0,6 g | 0,9 g |
Białko | 0,6 g | 0,9 g |
Sól | 0,0 g | 0,0 g |
Witamina C | 35 mg (44 % dla DRWS*) | 53 mg (66 % dla DRWS*) |
*Dzienna referencyjna wartość spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej). |