Appetita Pieprz biały mielony 10 g
Udostępnij na FacebookuCzy wiesz że... Pieprzu białego używa się, aby nadać wyrafinowanego smaku słodkim deserom, np. truskawkowym, gruszkowym i piernikom.
1 szt - 0,010 kg
Kod kreskowy: 5902795003042
Dodatkowe informacje
Producent
Appetita
Wypróbuj również
Appetita Proszek do pieczenia
Appetita Cukier wanilinowy
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać gluten, gorczycę, seler, soję, mleko i jaja.
Marka
Appetita
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Pieprz biały mielony
Cechy
system utrzymania aromatu - specjalne wielowarstwowe szczelne opakowanie gwarantuje utrzymanie aromatu!
Opis produktu
Czy wiesz że...
Pieprzu białego używa się, aby nadać wyrafinowanego smaku słodkim deserom, np. truskawkowym, gruszkowym i piernikom.
O marce
Wypróbuj również
Appetita Proszek do pieczenia
Appetita Cukier wanilinowy
Dodatkowe informacje
smakistyl.pl
Gotuj smacznie, jedz stylowo
Zalecenia dla alergików
Soja - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Jaja - Może zawierać
Przechowywanie
Przechowywać w suchym miejscu.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 150
Szerokość - 109
Głębokość - 5
Rodzaj opakowania
Typ - Torebka
Adres producenta
Colian sp. z o.o.
ul. Zdrojowa 1
62-860 Opatówek
Adres zwrotny
Colian sp. z o.o.
ul. Zdrojowa 1
62-860 Opatówek
www.appetita.pl
www.colian.pl
Kontakt
Colian sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Zdrojowa 1
62-860 Opatówek
Przepisy
Przygotuj:
4 steki z halibuta po 200 g, 300 g białych części młodego pora, 150 ml białego wina wytrawnego, 150 ml śmietanki 36%, masło klarowane, sól
Steki z halibuta z białym pieprzem i porem
Steki osusz, posól i oprósz 2 łyżkami białego pieprzu. Smaż na rozgrzanym maśle z każdej strony na średnim ogniu na złoty kolor. Gdy ze środka ryby będzie można usunąć kręgosłup, zdejmij steki z patelni. Na patelnię włóż 5 cm paseczki pora i obsmaż je z każdej strony. Zalej winem i gotuj do całkowitego odparowania wina. Pory posól i na patelnię wlej śmietankę. Odparuj do konsystencji sosu, obtaczając pory w gotującej się śmietance. Na talerzu ułóż pory z sosem śmietanowym, a na tym steki z halibuta.
Produkty Appetita:
- Pieprz biały mielony
Adres internetowy
www.colian.pl
www.appetita.pl