Astra Professional Cafe Espresso Kawa palona ziarnista 1 kg
Udostępnij na FacebookuWyprodukowano w oparciu o technologię Pure Roasting Method. Unikatowa mieszanka skomponowana ze szlachetnych ziaren z Ameryki Łacińskiej, Afryki oraz Azji, o intensywnym smaku oraz aromacie gorzkiej czekolady i miodu. Unikatowa mieszanka ziaren o intensywnym smaku oraz aromacie gorzkiej czekolady i miodu. Połączenie starannie dobranych ziaren z wysokogórskich plantacji Ameryki Łacińskiej, Afryki i Azji wraz z powolnym i mocnym paleniem powoduje, iż kawa dorównuje swoim subtelnym smakiem i pełnym aromatem najbardziej wyrafinowanym włoskim kawom typu espresso. Naszą kawę tworzymy na innowacyjnej linii technologicznej, w zakładzie w Starczanowie. W procesie produkcji kawa pakowana jest w atmosferze ochronnej, co pozwala zachować jej 100 % smaku i aromatu. Wyprodukowana w oparciu o technologię oczyszczania oraz palenia ziaren Pure Roasting Method.
1 szt - 1,000 kg
Kod kreskowy: 5900127010669
Dodatkowe informacje
Producent
Marka
Astra
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Kawa palona ziarnista.
Opis produktu
Wyprodukowano w oparciu o technologię Pure Roasting Method. Unikatowa mieszanka skomponowana ze szlachetnych ziaren z Ameryki Łacińskiej, Afryki oraz Azji, o intensywnym smaku oraz aromacie gorzkiej czekolady i miodu.
Unikatowa mieszanka ziaren o intensywnym smaku oraz aromacie gorzkiej czekolady i miodu. Połączenie starannie dobranych ziaren z wysokogórskich plantacji Ameryki Łacińskiej, Afryki i Azji wraz z powolnym i mocnym paleniem powoduje, iż kawa dorównuje swoim subtelnym smakiem i pełnym aromatem najbardziej wyrafinowanym włoskim kawom typu espresso.
Naszą kawę tworzymy na innowacyjnej linii technologicznej, w zakładzie w Starczanowie. W procesie produkcji kawa pakowana jest w atmosferze ochronnej, co pozwala zachować jej 100 % smaku i aromatu.
Wyprodukowana w oparciu o technologię oczyszczania oraz palenia ziaren Pure Roasting Method.
Pozostałe informacje
Pakowana w atmosferze ochronnej
Przygotowanie i stosowanie
espresso
Klasyczne espresso przygotowujemy z minimum 7 g świeżo zmielonej kawy przepuszczając ok. 25-30 ml gorącej (ok. 88-92°C) wody pod ciśnieniem 9-10 barów. Można dodać: cukier, kakao, wiórki czekolady, wanilię, cynamon.
ristretto
Aby przygotować kawę ristretto należy użyć mniejszej ilości wody (15 ml).
doppio
Do przygotowania doppio użyj podwójnej porcji kawy oraz podwójnej ilości wody.
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed: / Nr Partii: Na spodzie opakowania.
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w suchym i chłodnym miejscu.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 305
Szerokość - 154
Głębokość - 102
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
Astra Coffee & More Sp. Z o.o.
ul. Kawowa 12,
Starczanowo
62-330 Nekla
Adres zwrotny
Astra Coffee & More Sp. Z o.o.
ul. Kawowa 12,
Starczanowo
62-330 Nekla
Kontakt
Astra Coffee & More Sp. Z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Kawowa 12,
Starczanowo
62-330 Nekla
Kraj
Country of Origin - Poland