1 szt
Kod kreskowy: 5900197021381
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
serwatka z pasteryzowanego mleka krowiego
sól
śmietanka
regulator kwasowości: kwas mlekowy
Marka
Bakoma
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ricotta. Ser miękki niedojrzewający.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 0
Maks. temp. °C - 6
Przechowywanie
Należy spożyć do: data i numer partii z boku opakowania. Przechowywać w temperaturze od 0 °C do +6 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 56
Wysokość - 112
Szerokość - 112
Rodzaj opakowania
Typ - Cup/Tub/Bowl
Adres producenta
Wyprodukowano dla
Bakoma Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Adres zwrotny
Bakoma Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Kontakt
Bakoma Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Waga od dostawcy
Waga brutto - 278
Kraj
Kraj pochodzenia - Produkt UE
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu | % RWS* w 100 g |
|---|---|---|
| Wartość energetyczna | 404 kJ / 97 kcal | 5 % |
| Tłuszcz | 6,0 g | 9 % |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4,6 g | 23 % |
| Węglowodany | 3,7 g | 1 % |
| w tym cukry | 3,4 g | 4 % |
| Białko | 7,0 g | 14 % |
| Sól | 0,43 g | 7 % |
| *RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal) |