1 szt - 0,180 kg
Kod kreskowy: 5900820019198
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
śmietanka
żywe kultury bakterii mlekowych
Zawartość tłuszczu 18 %
Marka
Łaciata
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Śmietana.
Cechy
tylko 2 składniki
do zup i sosów
100 % gęsta polska naturalna
polskie z natury
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 8
Min. temp. °C - 1
Przygotowanie i stosowanie
Wymieszać przed użyciem.
Śmietanę przed dodaniem do gorących potraw zaleca się zahartować:
1. Do naczynia ze śmietaną powoli dodaj kilka łyżek gorącej potrawy i energicznie zamieszaj.
2. Zahartowaną śmietanę przelej do garnka.
Przechowywanie
Należy spożyć do: data, numer partii na wieczku lub na górnej krawędzi kubka. Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +8 °C. Po otwarciu opakowania przechowywać nie dłużej niż 48 godzin w temperaturze od +1 °C do +8 °C.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 61
Szerokość - 96
Głębokość - 96
Rodzaj opakowania
Typ - Kubek
Adres producenta
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
ul. Elewatorska 13
19-203 Grajewo
www.mlekpol.com.pl
Adres zwrotny
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
ul. Elewatorska 13
19-203 Grajewo
www.mlekpol.com.pl
Kontakt
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Adres kontaktowy
ul. Elewatorska 13
19-203 Grajewo
Kraj
Country of Origin - Poland
Adres internetowy
www.mlekpol.com.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
wartość energetyczna | 780 kJ/ 189 kcal |
tłuszcz | 18 g |
w tym: kwasy tłuszczowe nasycone | 12 g |
węglowodany | 4,0 g |
w tym: cukry | 4,0 g |
białko | 2,7 g |
sól | 0,10 g |
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. |