1 szt - 0,370 kg
Kod kreskowy: 5900197013683
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mleko
kultury bakterii jogurtowych oraz L. acidophilus i Bifidobacterium
cukier
kakao o obniżonej zawartości tłuszczu
kawa 0,3 %
Marka
Bakoma
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Jogurt do picia kawowy.
Cechy
zawiera bakterie L. acidophilus + Bifidobacterium
firma polska
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 6
Min. temp. °C - 2
Przygotowanie i stosowanie
Wstrząśnij przed spożyciem
Przechowywanie
Należy spożyć do: data i nr partii na boku butelki lub na nakrętce.
Przechowywać w temp. od +2 °C do +6 °C.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 59
Szerokość - 59
Wysokość - 195
Rodzaj opakowania
Typ - Butelka plastikowa
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa,
Poland
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa,
Poland
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Adres kontaktowy
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa,
Poland
Kontakt
BAKOMA Sp. z o.o.
Telefon kontaktowy
Infolinia 801 340 600
Adres internetowy
www.bakoma.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g jogurtu |
---|---|
Wartość energetyczna | 306 kJ / 72 kcal |
Tłuszcz | 1,6 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,1 g |
Węglowodany | 11,9 g |
w tym cukry | 11,6 g |
Białko | 2,6 g |
Sól | 0,10 g |