1 szt - 0,100 kg
Kod kreskowy: 5903260264210
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
aromaty
barwnik: E120
białko wieprzowe
substancja konserwująca: E250
woda
stabilizatory: E450, E451, E261, E326
przeciwutleniacz: E316
sól
wzmacniacz smaku: E621
mięso wieprzowe (55 %)
skrobia modyfikowana
substancje zagęszczające: E407, E415
hydrolizat białka sojowego
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać gorczycę, seler, mleko. Produkt bezglutenowy.
Marka
Balcerzak
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Mielonka tyrolska. Kiełbasa wieprzowa, drobno rozdrobniona, parzona, w plastrach.
Cechy
smakowita do kanapek
produkt bezglutenowy
produkt z mięsa wyłącznie wieprzowego
gwarancja jakości
Pozostałe informacje
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Dodatkowe informacje
Kroi się coś wyjątkowego...
Zalecenia dla alergików
Soja - Zawiera
Gorczyca - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Nie zawiera
Seler - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 7
Min. temp. °C - 0
Przechowywanie
Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48 godzin.
Przechowywać w temperaturze od 0 °C do +7 °C
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 189
Głębokość - 16
Szerokość - 126
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
Balcerzak Sp. z o.o.
Wróblów 38,
67-410 Sława
www.balcerzak.pl,
tel. +48 68 356 66 82
Adres zwrotny
Balcerzak Sp. z o.o.
Wróblów 38,
67-410 Sława
www.balcerzak.pl,
tel. +48 68 356 66 82
Adres kontaktowy
Wróblów 38,
67-410 Sława
Kontakt
Balcerzak Sp. z o.o.
Informacje dot. stylu życia
Bezglutenowy
Dodatki
Flavours - Contains
konserwanty - Contains
Wzmacniacze smaku - Contains
Przeciwutleniacze - Contains
Colours - Contains
Telefon kontaktowy
+48 68 356 66 82
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Pakowane w atmosferze ochronnej
Adres internetowy
www.balcerzak.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna: | 688 kJ / 166 kcal |
Tłuszcz: | 14 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 5,3 g |
Węglowodany: | 0,4 g |
w tym cukry: | 0,2 g |
Białko: | 9,6 g |
Sól: | 2,2 g |