1 szt - 0,100 kg
Kod kreskowy: 5906775671924
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
stabilizatory: E326, E261, E451
woda
substancja zagęszczająca: E407
przeciwutleniacz: E316
mięso z indyka (80 %)
błonnik pszenny bezglutenowy
glukoza
aromat
sól
substancja konserwująca: E250
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać gorczycę, seler, soję, mleko. Produkt bezglutenowy.
Marka
Balcerzak
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Pierś z indyka. Wędlina drobiowa parzona, z dodaną wodą, z połączonych kawałków mięsa, w plastrach.
Cechy
kusząca lekkość
produkt bezglutenowy
zawiera poniżej 4 % tłuszczu
wysoka zawartość białka
gwarancja jakości
Pozostałe informacje
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Dodatkowe informacje
Kroi się coś wyjątkowego...
Zalecenia dla alergików
Soja - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Nie zawiera
Gorczyca - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Pszenica - Zawiera
Seler - Może zawierać
Przechowywanie
Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.
Przechowywać w temperaturze od 0 °C do +7 °C
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 7
Min. temp. °C - 0
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 190
Głębokość - 15
Szerokość - 127
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
Balcerzak Sp. z o.o.,
Wróblów 38,
67-410 Sława,
www.balcerzak.pl,
tel. +48 68 356 66 82
Adres zwrotny
Balcerzak Sp. z o.o.,
Wróblów 38,
67-410 Sława,
www.balcerzak.pl,
tel. +48 68 356 66 82
Adres kontaktowy
Wróblów 38,
67-410 Sława
Kontakt
Balcerzak Sp. z o.o.
Oświadczenia żywieniowe
wysoka zawartość białka
Informacje dot. stylu życia
Wysoka zawartość białka
Bezglutenowy
Dodatki
Flavours - Contains
konserwanty - Contains
Przeciwutleniacze - Contains
Telefon kontaktowy
+48 68 356 66 82
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Pakowane w atmosferze ochronnej
Adres internetowy
www.balcerzak.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna: | 406 kJ / 96 kcal |
Tłuszcz: | 2,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 0,7 g |
Węglowodany: | 1,1 g |
w tym cukry: | 0,4 g |
Białko: | 17,6 g |
Sól: | 2,1 g |