Sonata z nakładkami Walentynki
Udostępnij na FacebookuCzekolada z nadzieniem o smaku marcepanowym i nadzieniem o smaku pistacjowym
1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 5907443604275
Dodatkowe informacje
Producent
Opis marketingowy
Czekolada z nadzieniem o smaku marcepanowym i nadzieniem o smaku pistacjowym
Składniki
Składniki: cukier, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, pomada (cukier, syrop glukozowy, woda), cukier inwertowany (cukier, syrop glukozowo – fruktozowy, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), pasta migdałowa 2,5 % (MIGDAŁY 49,2 % w paście migdałowej, cukier, woda, syrop cukru inwertowanego), MLEKO w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z MLEKA), tłuszcz kakaowy, substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole, emulgatory (lecytyny (z SOI), polirycynooleinian poliglicerolu), naturalny aromat migdałowy (zawiera MIGDAŁY), stabilizator: inwertaza, naturalny aromat, tłuszcz MLECZNY, substancja konserwująca: sorbinian potasu, pasta orzechowa (ORZECHY LASKOWE, ORZESZKI ARACHIDOWE), ekstrakt z wanilii, barwnik: kompleksy miedziowe chlorofili i chlorofilin. Czekolada: masa kakaowa minimum 50 %. Może zawierać inne ORZECHY, JAJA i zboża zawierające GLUTEN.
Sposób przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Temperatura przechowywania min - max
12 - 18 °C
Nazwa producenta
MILLANO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ S.K.A
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,09 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 4,4 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) | 53 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) | 56 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) | 15 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 29 g |
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce | 2129 kJ/100g |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce | 510 kcal/100g |
W porcji 12,5 g | |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 266 kJ |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 64 kcal |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 6,7 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 0,6 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,01 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 7,0 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 1,9 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 3,6 g |
% RWS* w porcji | |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 3 %RWS |
Wartość energetyczna kJ | 3 %RWS |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 5 %RWS |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 10 %RWS |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 3 %RWS |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 7 %RWS |
Zawartość białek (ogólnie) | 1 %RWS |
Zawartość soli (ogólnie) | 1 %RWS |