Baton Frupp liofilizowany jabłkowy
Udostępnij na FacebookuPyszna i zdrowa przekąska będąca bogatym źródłem błonnika oraz doskonałą alternatywą dla wysokokalorycznych słodyczy. Produkt otrzymywany ze świeżych owoców w postaci liofilizowanego, chrupiącego batonika! Bez dodatku konserwantów, tłuszczu i soli. Maksimum smaku, minimum kalorii. Świeże owoce i wyłącznie naturalne składniki.
1 szt - 0,010 kg
Kod kreskowy: 5900038003019
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
jabłka (30%),
zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy ),
inulina,
maltodekstryna,
substancja żelująca : pektyna
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Produkt może zawierać dwutlenek siarki
Przechowywanie
Produkt szczelnie zamknięty przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Adres producenta
Celiko S.A.
ul. św Antoniego 71
61-359 Poznań
Adres zwrotny
Celiko S.A.
ul. św Antoniego 71
61-359 Poznań
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1423 kJ / 338 kcal |
Tłuszcz | 0,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 69 g |
w tym cukry | 51 g |
błonnik | 28 g |
białko | 0,7 g |
sól* | 0,02 g |
*Zawartość soli wynika wyłącznie z naturalnie występującego sodu. | |
1 baton (10 g) stanowi 1 porcję. 1 baton to 34 kcal |