1 szt - 0,010 kg
Kod kreskowy: 5900038003033
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
maltodekstryna
substancja żelująca: pektyny
trehaloza
truskawki (26%)
zagęszczone soki owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, zagęszczony sok jabłkowy, zagęszczony sok z winogron)
Tekst dotyczący alergenów
Produkt bezglutenowy.
Produkt może zawierać: mleko, soję, orzeszki ziemne i orzechy laskowe.
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Liofilizowany baton truskawkowy.
Marka
Frupp
Cechy
chrupiące owoce truskawki
więcej truskawki
8% błonnika
37 kcal
Dodatkowe informacje
Znajdź nas na Facebooku
Zalecenia dla alergików
Orzechy laskowe - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Gluten - Nie zawiera
Mleko - Może zawierać
Orzeszki ziemne - Może zawierać
Przygotowanie i stosowanie
Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Przechowywanie
Produkt szczelnie zamknięty przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Informacje o recyklingu
Opakowanie - Nadające się do recyklingu
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 20
Wysokość - 47
Szerokość - 137
Rodzaj opakowania
Typ - Zgrzewane
Adres producenta
Celiko S.A.
ul. św. Antoniego 71
61-359 Poznań
Adres zwrotny
Celiko S.A.
ul. św. Antoniego 71
61-359 Poznań
tel. 61 871 27 00
www.celiko.com.pl
www.frupp.pl
Logotypy stron trzecich - pozostały tekst
Znak przekreślonego kłosa - PL-064-030
Adres kontaktowy
ul. św. Antoniego 71
61-359 Poznań
Kontakt
Celiko S.A.
Telefon kontaktowy
618712700
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
1 baton (10 g) stanowi 1 porcję.
Adres internetowy
www.celiko.com.pl
www.frupp.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g | w 1 porcji (10 g) | % RWS* w 1 porcji (10 g) |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 1578 kJ/373 kcal | 158 kJ/37 kcal | 2% |
Tłuszcz | 0,5 g | 0 g | 0% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g | 0 g | 0% |
Węglowodany | 85 g | 8,5 g | 3% |
w tym cukry | 65 g | 6,5 g | 7% |
Błonnik | 8,2 g | 0,8 g | - |
Białko | 2,9 g | 0,3 g | 1% |
Sól** | 0,03 g | 0 g | 0% |
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). | |||
** Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. | |||
1 baton (10 g) stanowi 1 porcję. | |||
Zawartość polifenoli: 500 mg/100 g produktu. | |||
Wartość średnia uwzględniająca sezonową zmienność owoców. |