Beskidzkie Paluszki o smaku serowo-cebulowym 220g
Udostępnij na FacebookuPaluszki ser-cebulka to prawdziwa gwiazda w ofercie Beskidzkich. Wyjątkowy aromat, niezwykły smak i cudowna chrupkość – to połączenie porywa tłumy!
1 szt - 0,220 kg
Kod kreskowy: 5907029002150
Dodatkowe informacje
Producent
Opis marketingowy
Paluszki ser-cebulka to prawdziwa gwiazda w ofercie Beskidzkich. Wyjątkowy aromat, niezwykły smak i cudowna chrupkość – to połączenie porywa tłumy!
Składniki
mąka pszenna, preparat serowo-cebulowy [warzywa suszone (cebula - 1,9%, por), sól, drożdże autolizowane, cukier, maltodekstryna, ekstrakt drożdżowy (zawiera gluten), wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, olej słonecznikowy, ser w proszku (0,1%), regulator kwasowości: kwas cytrynowy, serwatka (z mleka), ekstrakt przyprawy], olej roślinny rzepakowy, sól, cukier, regulator kwasowości: wodorotlenek sodu, substancje spulchniające: węglany sodu, węglany amonu.
Sposób przechowywania
przechowywać w temperaturze pokojowej
Nazwa producenta
AKSAM Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli | 3,0 g |
Zawartość białek | 11 g |
Zawartość błonnika | 2,9 g |
Cukry | 4,4 g |
Zawartość węglowodanów | 74 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,5 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 6 g |
Wartość energetyczna kJ | 1690 kJ |
Wartość energetyczna kcal | 400 kcal |
W porcji 30 g | |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,9 g |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 0,9 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 1,3 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 22 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0,2 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 1,8 g |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 120 kcal |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 507 kJ |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 3,3 g |
% RWS* w porcji | |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 6 %RWS |
Wartość energetyczna kJ | 6 %RWS |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 3 %RWS |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 1 %RWS |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 9 %RWS |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 2 %RWS |
Zawartość białek (ogólnie) | 7 %RWS |
Zawartość soli (ogólnie) | 15 %RWS |