1 szt - 0,100 kg
Kod kreskowy: 5906395748198
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Ekologiczne jagody acai
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Na terenie zakładu możliwa obecność glutenu, jaj, mleka, soi, sezamu, kawałków pestek i łupin, orzeszków ziemnych i innych orzechów.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przygotowanie i stosowanie
Jagody acai można stosować jako dodatek do napojów, koktajli, funkcjonalnych dań i deserów. Należy stosować od 1 do 2 łyżeczek dziennie dla pozytywnego efektu.
Kraj
Kraj pochodzenia - Brazylia
Adres producenta
HPBA Group Sp. z o.o. Sp. K.
ul. Zaciszańska 9, 03-284 Warszawa
Adres zwrotny
HPBA Group Sp. z o.o. Sp. K.
ul. Zaciszańska 9, 03-284 Warszawa
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
wartość energetyczna | 2197 kJ (534 kcal) |
tłuszcz | 44,50 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,20 g |
omega 3 | 0,35 g |
omega 6 | 4,57 g |
omega 9 | 26,88 g |
węglowodany | 8,50 g |
w tym cukry | 1,0 g |
błonnik | 32,50 g |
białko | 8,60 g |
sól | 0,16 g |
witamina A | 7087,00 IE |
witamina C | 295,00 mg |
witamina E | 12,70 mg |
wapń | 329,00 mg |
żelazo | 6,13 mg |
ORAC | 82500,00 mol TE; |
Polifenole | 4500,00 mg. |
Antocyjany | 490,00 mg |