1 szt - 0,212 litr
Masa po odsączeniu - 0,060 litr
Kod kreskowy: 3083681068122
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
czerwona fasola
sól
woda
substancja wiążąca: chlorek wapnia
Tekst dotyczący alergenów
MOŻE ZAWIERAĆ SOJĘ I GLUTEN.
Marka
Bonduelle
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Czerwona fasola. Produkt sterylizowany.
Cechy
chrupka i pożywna*
porcja na raz na Twoją sałatkę
*Test fasoli na parze Bonduelle, badania ilościowe. Metrixlab, kwiecień 2024; Jest źródłem białka i błonnika
*Jest źródłem białka i błonnika
Opis produktu
Źródło
- błonnika
- białka
Pozostałe informacje
Pojemność opakowania: 212 ml (2 x 106 ml)
Masa netto: 160 g (2 x 80 g)
Masa netto po odsączeniu zalewy: 120 g (2 x 60 g)
Zalecenia dla alergików
Soja - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed: data minimalnej trwałości na wieczku lub spodzie puszki.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Po otwarciu przechowywać w lodówce, pod przykryciem, w temperaturze poniżej 4 °C, spożyć w ciągu 48 godzin.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 42
Wysokość - 135
Szerokość - 68
Rodzaj opakowania
Typ - Pudełko
Adres producenta
Bonduelle Polska S.A.
ul. Szturmowa 2,
02-678 Warszawa
kontakt: recepcja@bonduelle.com,
www.bonduelle.pl
Adres zwrotny
pl:Bonduelle Polska S.A.
pl:ul. Puławska 303,
02-785 Warszawa
pl:www.bonduelle.pl
pl:0 801 372 032
Kontakt
pl:Bonduelle Polska S.A.
Oświadczenia żywieniowe
Jest źródłem białka i błonnika.
Adres kontaktowy
pl:ul. Puławska 303,
02-785 Warszawa
Waga od dostawcy
Waga brutto - 242
Przepisy
Sałatka z makrelą i fasolą
100 g ugotowanych ziemniaków + 150 g wędzonej makreli + 1/2 czerwonej cebuli + puszka czerwonej fasoli + 3 łyżki musztardy + 3 łyżeczki z białego wina + 4 łyżki oliwy + sól i pieprz do smaku
Kraj
Kraj pochodzenia - Produkt UE
Telefon kontaktowy
pl:0 801 372 032
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
2 mini porcje
Adres internetowy
pl:www.bonduelle.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 486 kJ / 116 kcal |
Tłuszcz | <0,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | <0,1 g |
Węglowodany | 15,2 g |
w tym cukry | 0,5 g |
Błonnik | 8,5 g |
Białko | 8,3 g |
Sól | 0,51 g |