1 szt - 0,090 kg
Kod kreskowy: 3083680019750
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
cukier
woda
antyoksydant: kwas askorbinowy
kiełki fasoli Mung
sól
zalewa balsamiczna (biały ocet winny, moszcz z białych winogron)
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Kiełki fasoli Mung. Produkt sterylizowany.
Marka
Bonduelle
Cechy
porcja na raz
Pozostałe informacje
Pojemność opakowania: 212 ml
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 72
Szerokość - 68
Głębokość - 68
Rodzaj opakowania
Typ - Puszka konserwowa
Adres producenta
Bonduelle Polska S.A.
ul. Puławska 303
02-785 Warszawa
Adres zwrotny
Bonduelle Polska S.A.
ul. Puławska 303
02-785 Warszawa
www.bonduelle.pl
0 801 372 032
opłata jak za jedną jednostkę taryfikacyjną
Adres kontaktowy
ul. Puławska 303
02-785 Warszawa
Kontakt
Bonduelle Polska S.A.
O producencie
Czy wiesz, że:
O jakość warzyw dbamy od zasiewu aż do ich zapakowania.
Przepisy
Przepisy znajdziesz na:
warzywneinspiracje.pl
Kraj
Kraj pochodzenia - Produkt UE
Telefon kontaktowy
801372032
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Unii Europejskiej
Adres internetowy
www.bonduelle.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza odsączonego produktu w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 70 kJ - 17 kcal |
Tłuszcz | 0,1 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | ilości śladowe |
Węglowodany | 2,4 g |
w tym cukry | 2,0 g |
Błonnik | 1,1 g |
Białko | 1,0 g |
Sól | 0,75 g |