1 szt - 0,450 kg
Kod kreskowy: 5900281002982
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
papryka czerwona ostra i słodka mielona 0,06%
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
cukier
woda
koncentrat pomidorowy 13%
olej rzepakowy
papryka czerwona 7,4%
sól
pieczarki 28%
skrobia modyfikowana ziemniaczana
cebula
pieprz
Marka
Bonduelle
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Leczo pieczarkowe pikantne. Produkt pasteryzowany.
Cechy
do ryżu, do makaronu, do mięsa
Opis produktu
do ryżu, do makaronu, do mięsa
Pozostałe informacje
Pojemność opakowania: 500 ml
Przechowywanie
Po otwarciu przechowywać w temperaturze około 4°C i spożyć w ciągu 48 godzin.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 87
Głębokość - 87
Wysokość - 124
Rodzaj opakowania
Typ - Słoik
Adres producenta
Bonduelle Polska S.A.
ul. Szturmowa 2,
02-678 Warszawa,
kontakt: recepcja@bonduelle.com
www.bonduelle.pl
Adres zwrotny
pl:Bonduelle Polska S.A.
pl:ul. Puławska 303
02-785 Warszawa
pl:www.bonduelle.pl
Kontakt
pl:Bonduelle Polska S.A.
Adres kontaktowy
pl:ul. Puławska 303
02-785 Warszawa
Waga od dostawcy
Waga brutto - 738
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Adres internetowy
pl:www.bonduelle.pl
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | w 100 g |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 218 kJ - 52 kcal |
| Tłuszcz | 1,4 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,1 g |
| Węglowodany | 7,0 g |
| w tym cukry | 5,9 g |
| Błonnik | 1,8 g |
| Białko | 1,9 g |
| Sól | 1,50 g |