Casa del Sur Chrupiące muszle do taco 150 g (12 sztuk)
Udostępnij na FacebookuZrób farsz z ulubionych składników Kurczak Mięso mielone Krewetki Łosoś Warzywa Smakuje z każdym nadzieniem
1 szt - 0,150 kg
Kod kreskowy: 5902898828016
Dodatkowe informacje
Producent
Casa del Sur
Dopraw przyprawą i przygotuj smaczne taco
Casa Del Sur Buritto Mix
Casa Del Sur Taco Mix
Casa Del Sur Fajita Mix
Casa Del Sur Chilli Con Carne Mix
Składniki
woda
mąka kukurydziana 92,5 %
całkowicie utwardzony olej palmowy
Marka
Casa del Sur
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Kukurydziane, chrupiące muszle do taco.
Opis produktu
Zrób farsz z ulubionych składników
Kurczak
Mięso mielone
Krewetki
Łosoś
Warzywa
Smakuje z każdym nadzieniem
O marce
Dopraw przyprawą i przygotuj smaczne taco
Casa Del Sur Buritto Mix
Casa Del Sur Taco Mix
Casa Del Sur Fajita Mix
Casa Del Sur Chilli Con Carne Mix
Dodatkowe informacje
Więcej przepisów kuchni meksykańskiej na www.casadelsur.pl
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed: data na boku opakowania.
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w suchym, ciemnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu, zużyć w ciągu 10 dni.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 174
Szerokość - 150
Głębokość - 53
Rodzaj opakowania
Typ - Pudełko
Adres producenta
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k.,
Pieńków 147 A,
05-152 Czosnów
Polska
www.casadelsur.pl
Adres zwrotny
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k.,
Pieńków 147 A,
05-152 Czosnów
Polska
www.casademexico.pl
Kontakt
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k.,
Adres kontaktowy
Pieńków 147 A,
05-152 Czosnów
Polska
Informacje dot. stylu życia
Zawiera olej palmowy
Kraj
Country of Origin - Holandia
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
12 sztuk
Adres internetowy
www.casadelsur.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza na 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 1988 kJ / 475 kcal |
Tłuszcz | 23 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 12 g |
Węglowodany | 59 g |
W tym cukry | 0,8 g |
Błonnik | 4,0 g |
Białko | 6,0 g |
Sól | 0,04 g |