1 szt - 0,125 kg
Kod kreskowy: 5902898828535
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mąka kukurydziana 75 %
mieszanka aromatyzująca o smaku chili (sól, cebula w proszku, maltodekstryna, ekstrakt drożdżowy, przyprawy, dekstroza, czosnek w proszku, pomidory w proszku, cukier, kwas: kwas cytrynowy, barwnik: ekstrakt z papryki, aromaty)
olej słonecznikowy
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać: soję.
Marka
Casa del Sur
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Tortilla chipsy kukurydziane o smaku chili.
Dodatkowe informacje
Więcej inspiracji kuchni meksykańskiej www.casadelsur.pl
Zalecenia dla alergików
Soja - Może zawierać
Przygotowanie i stosowanie
Chrupnij z ulubionym dipem
Spróbuj inaczej
Zapiekaj z serem
Pokrusz i użyj jako panierki
Dodaj do gęstych zup
Przechowywanie
Przechowywać w suchym miejscu.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 259
Głębokość - 50
Szerokość - 175
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k.,
Pieńków 147 A,
05-152 Czosnów,
Polska
www.decare.pl
Adres zwrotny
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k.,
Pieńków 147 A,
05-152 Czosnów,
Polska
www.decare.pl
Kontakt
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k.
Adres kontaktowy
Pieńków 147 A,
05-152 Czosnów,
Polska
Dodatki
Barwniki - Zawiera
Smaki / Aromaty - Zawiera
Kraj
Kraj pochodzenia - Belgia
Kraj pochodzenia głównego składnika - Produkt UE
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
Opakowanie zawiera około 4 sugerowane porcje.
Adres internetowy
www.decare.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | na 100 g | na porcję 30 g | % RWS* na porcję |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 1972 kJ / 470 kcal | 592 kJ / 141 kcal | 7 % |
Tłuszcz | 20 g | 6 g | 9 % |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2 g | 0,6 g | 3 % |
Węglowodany | 64 g | 19,2 g | 7 % |
w tym cukry | 1,5 g | 0,5 g | <1 % |
Błonnik | 4 g | 1,2 g | - |
Białko | 6,6 g | 2 g | 4 % |
Sól | 1,6 g | 0,48 g | 8 % |
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2 000 kcal) | |||
Opakowanie zawiera około 4 sugerowane porcje. |